Beyonce u Beogradu

Unatočoj strogoj zabrani snimanja, netko je ipak uspio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odbojavaju se sati do početka spektakularne turneje Beyonce Knowles u ponedjeljak u beogradskoj Kombank Areni.

No, unatoč velikoj nestrpljivosti medija i fanova i želji za fotografijama i ostalim snimljenim materijalom na kojem bi bila mnogima omiljena pjevačica, svako snimanje je zabranjeno.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovako je to izgledalo prije 4 godine Nina i Beyonce - Dvije dive jedna uz drugu

Prema pisanju srpskog Blica, pjevačica je danas oko 12.30 sati počela još jednu tonsku probu. Mjere osiguranja su na visokom nivou pa tjelohranitelji nisu dopustili fotografima da joj priđu i fotografiraju je.

U Arenu je stigla u pratnji dvije asistentice. Od luksuznog hotela 'Hyatt Regency' došle su kombijem, noseći jednu torbu. Ispred Arene ju je dočelo nekoliko desetaka najvjernijih obožavatelja.

A na Twitteru se pojavila i fotografija koju je danas netko potajno snimio dok je glazbena diva imala tonsku probu. S obzirom da je fotografija nejasna, vjerovat ćemo na riječ Twitterašu koji ju je objavio i napisao kako je na njoj Beyonce tijekom tonske probe u Beogradu.

Turneja počinje sutra

Uoči nastupa, njezin suprug Jay-Z objavio je na Instagramu fotografiju ispod koje je napisao: 'Još dva dana'.

Pjevačica prekrasnog glasa, zavodljivog stasa te obdarena mnogim drugim talentima na nekoliko dana postat će dio našeg svijeta. I to stasom i glasom.

Nakon nastupa u Beogradu, Beyonce dolazi u Zagreb gdje će je dočekati vojska obožavatelja za koje će pjevati u srijedu, 17. travnja u zagrebačkoj Areni.

>> Beyonce u Beogradu: Uz pomoć krana će 'letjeti' s bine na binu!

Beyonce na ovu turneju vodi svoju kćer Blue Ivy koju će čuvati čak pet dadilja smještenih u apartmanu do njezinog.

Podsjećamo, Beyonce je od organizatora u Zagrebu i Beogradu zatražila potpuno bijelu garderobu i bijeli backstage. Bijele fotelje, bijele ruže i bijeli tepisi, puno svježe ocijeđenih sokova i prirodna voda dio su zahtjeva ove glazbene dive koju na turneji prati 27 kamiona i 10 autobusa.

Kako pišu srpski mediji, na koncertu u Beogradu će biti dvije bine - glavna, na istočnoj strani, i manja, okruglog oblika, na zapadnoj strani. Beyonce će pratiti bend od osam glazbenika.

'Scenografija izgleda veoma čudno! Unutra su ogledala na sve strane. Ima mnogo, mnogo svijetla. Oko glavne bine na istočnoj strani i druge manje na zapadnoj, postavljena su ogledala u krug. Bine su povezane velikim kranom kojim bi Beyonce trebalo premještati s jednog kraja na drugi', otkrio je jedan član Beyonceinog tima za srpski Blic.

Nakon Beograda i Zagreba, Beyonce 18. travnja nastupa u Bratislavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene