Njihova veza od samog početka bila je tema brojnih medijskih napisa, a glumac, iako ne priča o privatnom životu – na 'kapaljku' otkrio poneke detalje.


Ashton Kutcher je u intervjuu za Elle priznao kako je naučio cijeniti svoju privatnost na puno teži način. Glumac je u vezi sa Milom Kunis, a o njihovom odnosu nije htio puno pričati – ipak otkrio je neke sitnice.

>> Neodoljivi par koji je lud jedno za drugim!

Vezani članci Slika nije dostupna Jeste li ikad vidjeli ovakvu Milu Kunis? Slika nije dostupna Mila i Ashton: Slatki par koji je osvojio sve simpatije!

'Moram reći, naučio sam na teži način koliko je vrijedna privatnost. I naučio sam da postoji dosta stvari u životu koje je bolje ostaviti privatnim. Ljubavne veze su definitvno jedna od takvih stvari. Učinit ću sve što je u mojoj moći kako bih zaštitio svoju vezu, i kako bih je očuvao privatnom', šturo je rekao Ashton.

Inače, Mila i Ashton su se upoznali na setu serije 'Lude 70-te', a dugi niz godina bili su prijatelji. No ljubav je planula prošle godine, kada se Ashton objavio razvod od Demi. Od tada su - nerazdvojni!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook