Nije beg cicija

Zarađuju 'masne' iznose i uživaju u trošenju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi znamo da velike zvijezde vrte velike novce, znate li koliko godišnje zarade?

Ponekad je možda bolje ne znati koliko velike zvijezde zarađuju, pogotovo kad smo više-manje svi pogođeni ekonomskom krizom.

Pogledaj i ovo showbuzz Čudne obiteljske veze Pogodite tko je slavni rođak Brada Pitta?!

Bez obzira na to, donosimo vam listu faca koje mlate 'masne' pare dok mi ostali možemo samo zamisliti kakav je to osjećaj.

Vozač koji ga vozi mora imati pamučno odijelo!

Justin Bieber samo je ove godine okrenuo 80 milijuna dolara koje je dodao totalu od 200 milijuna. Osim što novac troši na jaja kojima gađa susjedovu kuću, njegova su slabost automobili. 

Rihanna možda ima upitne dečke. ali njezina karijera uopće nije upitna. Godišnje zarađuje 13 milijuna dolara pa nije čudno što tjedno troši 2 tisuće na frizere. 

Cameron Diaz nedavno je ukeširala 42 milijuna dolara. Ova zvijezda svoj novac najrađe troši na letenje avionom i gozbe s prijateljima i obitelji. 

Madonna mjesečno zarađuje 10 milijuna dolara. Ne želimo ni pokušati zbrajati koliko njezino bogatstvo stvarno iznosi. Poznato je da 10 tisuća dolara mjesečno troši na Kabala vodu?! 

Znali smo da se Kim Kardashian valja u lovi ali nsmo znali o kojem se iznosu radi. Navodno je prošle godine zaradila 28 milijuna ali se predviđa kakko će, zahvaljujući igrici koju je objavila, taj iznost narasti na 85 milijuna! 

Međunarodna humanitarka i glumica Angelina Jolie, samo od glume godišnje zaradi 33 milijuna dolara, pa nije ni čudno što je hladno iskeširala 1,4 milijuna kako bi njezin suprug Brad Pitt naučio letjeti helikopterom. 

50-godišnjakinja koja vlada Hollywoodom: pobijedila duplo mlađe!

Možda nam neke od stvari na koje zvijezde troše velike novce zvuče potpuno suludo. ali kad bolje razmislite, gdje potrošiti sve te silne milijune. Čak da i neprestano doniraju novac u dobrotvorne svrhe, imali bi i više nego dovoljno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene