Nakon što je izašla vijest kako će domaću hit seriju moći pratiti publika i na Bliskom istoku, brojni domaći obožavatelji jedna čekaju nove nastavke. Sada možete i zaviriti na set!


Popularna serija Kud puklo da puklo radnju je smjestila na Žumberku, no jeste li znali da se neke scene snimaju i na Zagrebačkom velesajmu? E pa sada možete zaviriti i na set, te vidjeti kako izgleda kada se glumci pripremaju za snimanje scene.

إعلان مسلسل ثروة مع وقف التنفيذ قريباً على زي ألوان - naša hit serija i na ARAPSKOM!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Među nama se stvorila jedna nevjerojatna energija!' Slika nije dostupna Ovako to izgleda kad djedova oporuka pomrsi sve planove...

Da bi utjelovili lik koji glume, glumci prvo oblače kostim. Zatim slijedi šminka, a u pauzama se ponavlja tekst iz scenarija. Sve se odvija pod budnim okom redatelja Kristijana Milića, dok kamermani snimaju s nekoliko kamera.

Još je rano govoriti o tome tko će se sve naći u uz bok najjačih glumačkih imena koji su bili dio uspješne prve sezone, no produkcija serije najavljuje još ''luđu'' i zabavniju ekipu uz koju ćemo se svi dobro nasmijati i zabaviti. Za to će se naravno pobrinuti i neki od glavnih aktera iz prvotne postave serije.

Mirna Medaković i Momčilo Otašević snimili su već svoje prve scene, a osim Katarine i Damira, u Oštrovac se vraćaju i Mile i Stipe, Barbara, Josip, Diana, Sveto, Zdenka, Ane, Marko, Višnja, Tomislav i Snježana. Autori i glavni pisci serije Vlado Bulić i Mirna Miličić intenzivno rade na svim detaljima koncepta nastavka popularne serije koja je srušila sve rekorde gledanosti u prvoj sezoni.

Hit serija do sada je prodana u više od 30 zemalja, a u nedjelju 2. kolovoza starta s emitiranjem na čitavom arapskom govornom području (Bliski Istok i Sjeverna Afrika). Dok je hrvatska publika u iščekivanju druge sezone popularne dramske serije KUD PUKLO DA PUKLO koju je u prosjeku na Novoj TV pratilo skoro 700 tisuća gledatelja, njena prva sezona emitira se ili će se uskoro početi prikazivati i u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovi, Bugarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Ukrajini...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook