Fotografi su novi outfit Jelene Karleuše zabilježili dok je dolazila na snimanje emisije Grand Specijal.

Galerija


Osim po svojim pjesmama, Jelena Karleuša javnosti je poznata i po oštrom jeziku, ali i golišavim odjevnim kombinacijama.

Vezani članci Jelena Karleuša - 3 Karleuša izložila grudi i međunožje pa iznenadila opisom fotke, neki se našalili na njezin račun Jelena Karleuša Jedva je dočekala pobjeći na odmor pa se skinula u minijaturni badić koji joj je jedva obuzdao grudi

Srpska pjevačica najradije bira haljine koje više otkrivaju nego sakrivaju, pa se tako ovih dana prošetala u haljini čije su špagice jedva držale tkaninu koja joj je pokrivala grudi.

Na oskudan outfit odlučila se i za novi dan snimanja emisije Grand Specijal. Fotografi su zabilježili njezin dolazak u kratkoj i dekoltiranoj haljini, a ona im je rado pozirala.

Ovih dana njezini pratitelji na Instagramu pokrenuli su raspravu o Jeleninim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Naime, mnogi smatraju da je pretjerala s njihovim obradama, ali ona zasad mudro šuti.

Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao