Mila je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju priznavši da je puno više kvarna nego što misli.


Poklopilo mi se da mi izlazi pjesma o seksualnoj ovisnosti, paralelno s izlaskom filma Pedeset nijansi sive. Svi smo nekad imali susret s time. Kod mene je to bio potpuni raspad sistema. Te se velike strasti raspadaju. Svi ih žele osjetiti, ali rezultat je slomljeno srce', izjavila je Mila Elegović na promociji pjesme 'Kvarna'.

Vezani članci Mila Elegović Mila Elegović otkrila svoj ljubavni status: Može li se u šestom desetljeću još jednom zamisliti u braku? Mia Elegović, Nives Celzijus, Fani Čapalija, i Nina Badrić Nižu uspjehe na poslovnom planu, no ljubav nikako da pokuca na njihova vrata. ''Prava ljubav vrijedna je čekanja!''

Mila je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju priznavši da je puno više kvarna nego što misli.

'Ova pjesma asocira na osamdesete, čak ima natruhe yu-rocka. Pisala sam ju jer sam željela istražiti i neke mračne stvari oko sebe. Kad je pjesma izašla, prepala sam se njenog teksta', priznala je pjevačica i glumica, koja kaže da su joj kazalište i glazba dvije podjednake ljubavi.

Mila iznenadila: 'Radi se o ovisnosti, ponajviše seksualnoj'

Kaže da joj smetaju neki komentari na njenu glazbenu karijeru, posebno oni koji kažu daj radije nešto otpjevaj glasom Irene Grobnik.

Nakon debitantskog albuma 'Kradljivica srca', nove glazbene materijale Mila će prezentirati ovog ljeta, a već ovih dana očekuje nas spot za 'Kvarnu'.

Tekst pjesme ide gola i bijesna, ali ja sam se odlučila za kontru. Kad sam radila promo fotke zaključila sam da su previše seksualne, pa smo radili sve ispočetka. U poplavi pjevača i pjevačica koji pokazuju svoje tijelo, ja sam rekla ne', otkriva Elegović.

Da može izabrati vještinu koju trenutno ne posjeduje odabrala bi mačevanje, a na pitanje s kim bi se voljela hrvati u blatu kaže s cijelom ekipom iz Komedije, a s estrade sa Jacquesom Houdekom.
Priznala je da svako malo nekome ukrade srce. 'Zadnji put to je bilo u jednom kafiću i baš je bilo slatko i medeno', izjavila je Mila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook