Modna meka

Na otvorenje nove šoping destinacije u Zagrebu stigle brojne poznate Hrvatice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ted Baker poznat je po jedinstvenom i unikatnom uređenju svojih trgovina od kojih je svaka drugačija i posebna pa tako prva zagrebačka trgovina neodoljivo podsjeća na britanski market.

Kultni britanski modni brand Ted Baker otvorio je svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj i okupio brojne obožavatelje, koji su jedva dočekali nove omiljene komade iz ženske i muške kolekcije.

Pogledaj i ovo Modni dizajeneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vračaju se vesele boje Proljeće nam stiže! Kod tandema ELFS potražili smo savjete oko neiscrpne klasike

Novu šoping destinaciju u Arena centru poznatu po istančanom britanskom stilu, svečanim je rezanjem vrpce otvorio jedan od najvećih obožavatelja branda, veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj Andrew Dalgleish.

Ted Baker poznat je po jedinstvenom i unikatnom uređenju svojih trgovina od kojih je svaka drugačija i posebna pa tako prva zagrebačka trgovina neodoljivo podsjeća na britanski market.

Novootvorenu šoping oazu nisu propustili posjetiti ni brojni poznati: Anita Dujić, Lidija Lešić, Igor Barberić, Sementa Rajhard, Tihana Harapin Zalepugin, Ana Marija Žužul, Zoran Aragović, Manuela Svorcan i brojni drugi.

A kao i uvijek, na otvorenju su posebno blistale pripadnice ljepšeg spola koje su došle provjeriti što se novo nudi u modnom svijetu, jer zna se kako su Hrvatice baš uvijek odjevene po posljednjoj modi.

Tko je sve prisustvovao otvorenju, pogledajte u našoj galeriji. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene