Poznata splitska pjevačica Doris Dragović vratila se na scenu. U prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski održala je humanitarni koncert čiji je prihod namijenjen dječjoj bolnici u Klaićevoj.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Mate Bulić Kralj dijaspore proslavio rođendan na spektakularnom koncertu: "Bilo je previše emocija i ganulo me do suza" Vesna Pisarović - 1 Vesna Pisarović otkrila zašto ne govori o braku sa sinom poznatog političara: "Bolje da šutim"

Splitska pjevačica Doris Dragović do posljednjeg mjesta sinoć je ispunila Lisinski, održavši koncert kojim je proslavila 30 godina karijere. Sav prihod od ulaznica najenjen je Odjelu intenzivnog liječenja u Klaićevoj dječjoj bolnici za kupnju respiratora, a konačan cilj na kraju je i dostignut.

>> 'Duže mi je trebalo da rodim nego da stvorim posljednji album'

'Zar je već prošlo 30 godina?', zapitala se Doris na početku koncerta i dodala: 'Veselite se sa mnom, to mi je najveća nagrada'. Hitovima poput 'Željo moja' i 'Malo mi za sriću triba' razgalila je okupljene, a pjesmu 'Ti si čovjek za mene' koju je davnih dana u suradnji s Tutićem napisala i posvetila svom suprugu Mariju Budimiru, sinoć je otpjevala i pritom mu slala poljupce s pozornice. S Doris su pjevali i Petar Grašo, Mladen Bodalec te Ivo Gamulin Gianni. Pjevačica je najprije zablistala u bijeloj haljini, zatim u crvenoj te na kraju u crnoj, a sve haljine dizajnirala je Anamarija Asanović.

>> Doris posve iskreno o tome što misli tko je kraljica estrade!

Sve poklonike koji su godinama čekali da ponovno stane pred publiku Doris je oduševila koncertom kojim je ujedno i obilježila 30 godina svoje bogate karijere. U publici su bili Jadranka Kosor, Milan Bandić, Nadan Vidošević, Dubravko Šimenc, Monika Kravić Mamić...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook