Potresena voditeljica

'Na najgori način sam prekinula s čovjekom kojeg sam iskreno voljela'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon nekoliko mjeseci veze, voditeljica je prekinula s dečkom za kojeg kaže kako je s njim planirala provesti ostatak svog života.

'Aaaaaaaaa! Ajmo sad ovako pa neka završi i u Narodnim novinama ako treba! I gledat će me u čudu oni koji me stvarno, ali stvarno poznaju, a takvih je ravno petero u ovom gradu. Ne mijenjam frajere, ne zabavljam se ko luda i pokušavam samu sebe bodriti otkako sam na najgori mogući način prekinula s čovjekom kojeg sam iskreno voljela i za kojeg sam mislila da će mi biti životni partner. (Uf, gle čuda, i ona to želi!) Imala sam ravno tri poštene i iskrene veze u svom životu i ako vam ovo zvuči patetično, onda nikada niste bili meta tračeva kao što sam ja bila zadnjih godinu i pol. A evo sada, ako je nekome stvarno bitno koga ljubi Jurićka, jer u svojim životima na ispraznim kavama nemaju šta komentirati, prenesite im neka komentiraju i ovdje i gdje god žele - šta god žele. Samo neka me prestanu zvati, okane se ćorava posla, lovljenja u mutnom, dobronamjenih savjeta i najviše od svega, 'provjerenih informacija iz prve ruke'. Malo previše od uvijek odmjerene Tatjane?! Oooo da, tako me dobro poznaju! Puse svima', napisala je Tatjana Jurić na svom Facebook profilu nakon što je Story objavio vijest o njezinom prekidu s dečkom.

>> Poznati Hrvati s nestrpljenjem čekaju hokejski spektakl!

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić "Čudesna ženo" Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

Naime, Tatjana je u listopadu otkrila kako je u vezi s Darijem Periškićem, direktorom jedne tvrtke. Ovog tjedna pak su se pojavila nagađanja kako je Tatjana prekinula svoju ljubavnu vezu, a naposljetku je to i sama potvrdila putem Facebooka.

Dario i Tatjana poznaju se nekoliko godina, a upravo zahvaljujući njemu, Tatjana je upoznala svog bivšeg dečka, Nikkyja Vuksana. Međutim, kemija se dogodila tek nakon nekoliko godina. tatjana je tad izjavila: 'Kad prevrtim film unatrag, mogu reći da je život ponekad prekrasno ironičan, što je divno'.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene