Pojačane tenzije

Koncert Gorana Bregovića u Albaniji obilježio neugodan incident, nastala je panika, a uhićeno je i više osoba

Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Goran Bregović u Albaniji je održao koncert koji je u jednom trenutku bio nakratko prekinut zbog bačenog suzavaca.

Tijekom koncerta Gorana Bregovića u albanskom gradu Korči došlo je do incidenta, točnije bacanja suzavca za vrijeme nastupa, prenose tamošnji mediji.

Pogledaj i ovo Goran Bregović zbog njega odustala od karijere Malo tko zna kako izgleda supruga Gorana Bregovića, bila je jedna od najljepših manekenki bivše Jugoslavije, a poslije udaje se povukla iz javnosti!

Naime, jedan od posjetitelja bacio je dimnu napravu nakon čega je nastala panika i ljudi su počeli odlaziti, a jedna je osoba zatražila i liječničku pomoć te je prevezena u bolnicu, piše portal KoSSev. No, nakon što se situacija smirila koncert je nastavljen, a policija je privela osam osoba.

Albanski mediji prenose i kako je Bregovićev koncret u njihovoj zemlji izazvao određena negodovanja jer su se pojavili navodi i natpisi koji ga dovode u vezu sa srpskom vojskom kojoj je navodno bio idol, te da je njegova pjesma "Kalašnjikov" bila hit među srpskim vojnicima.

"Vi ste lijepa publika. Bilo je zadovoljstvo svirati za vas. Hvala za ovako lijepu večer u Albaniji“, riječi su kojima se glazbenik na kraju koncerta pozdravio s obožavateljima. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +2 Russell Crowe (Foto: AFP) Nekad i sad Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene