Iz svima poznatog razloga između Jennifer Aniston i Angeline Jolie ne cvjetaju ruže.

Galerija


Angelina Jolie prošetala se crvenim tepihom na dodjeli Zlatnih globusa u društvu svog sina Paxa. 14-godišnji Pax izgledao je odlično u crnom smokingu, dok je poznata mama blistala u crnoj haljini. Oboje su tako podržali pokret "Time's Up". No ono o čemu su svi brujali nije bio Pax, već mogućnost susreta Angeline s Jennifer Aniston. Obje su bile najavljene kao prezenterice, a ovo je prvi put da su se Angelina i Jennifer srele otkako su se Brad i Angelina rastali.

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Ostvaruje li se Angelinina noćna mora? Jedno od njezine i Bradove djece je ludo za Aniston Jennifer Aniston Javnost je uvjerena da su se Brad i Jennifer pomirili zbog teorije koja godinama kruži Hollywoodom

Ipak, Jennifer Aniston nije se pojavila na crvenom tepihu na Zlatnim globusima, već se pojavila samo na pozornici u spomenutoj ulozi prezenterice. A nisu se dame srele ni za svečanim stolom, budući da je organizatorica Jenny Cooney izjavila kako se na ovakvim dodjelama uvijek pazi na raspored sjedenja, pri čemu se u obzir uzimaju i privatne okolnosti.

Angelina Jolie (Foto: Getty)
Angelina Jolie (Foto: Getty) Foto: Getty

Glumice se nisu pojavile na crvenom tepihu u isto vrijeme od 2015. godine, kada su obje pohodile Critics Choice Awards, a prije toga isto se dogodilo 2009. na dodjeli Oscara. Dotad su dame pazile da se ne bi srele. Logično je i ništa čudno da se Jennifer i Angelina baš i ne vole, a sve otkako je Angelina 2005. uništila brak između Jennifer i Brada Pitta.

Angelina Jolie (Foto: Getty)
Jennifer Aniston (Foto: Getty) Foto: Getty