Onaj tko ponudi najviše, osim druženja sa slavnom glumicom, dobit će i dvije povratne karte za Los Angeles, VIP akreditacije te noćenje u luksuznom hotelu.


Betty White, glumica i komičarka koja oduševljava milijune fanova diljem svijeta trenutačno se nalazi na aukciji! Točnije, na e-Bayju se nalazi licitacija za večeru s Betty White. Naravno, tko ponudi najviše, dobit će veliku čast i priliku izaći sa 91-godišnjakinjom.

>> 'Sa 91 godinom se osjećam više seksi nego ikad'

Vezani članci Na aukciji su prodavane stvari Hugha Hefnera (Foto: AFP) Aukcija s predmetima Hugha Hefnera: Prodan prvi broj Playboya, ali i Hefnerov prsten za viagru Kamenčići s Mjeseca prodani su na aukciji u New Yorku (Foto: AFP) Sovjetsko kamenje s Mjeseca kolekcionar kupio za 855.000 dolara

Betty se odlučila na ovaj potez kako bi skupila što više novca za Morris Animal Foundation koja pomaže u poboljšanju veterinarske skrbi nad životinjama.

Gala večera na kojoj će sretni pobjednik ili pobjednica prisustvovati s Betty White održat će se povodom 65. godišnjice zaklade. Onaj tko ponudi najviše, osim druženja s Betty dobit će i dvije povratne karte za Los Angeles, VIP akreditacije te noćenje u luksuznom hotelu.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook