Jay Rutland i Tamara Ecclestone su u braku od 2013. te imaju kćer Sophiju.

Galerija


Muž bogate nasljednice Tamare Ecclestone (35), Jay Rutland (39) ni na odmoru u Dubrovniku ne zanemaruje svoju tjelovježbu. 

Vezani članci Jay Rutland i Tamara Ecclestone Već mjesec dana krstare našom obalom: Kći milijardera s obitelji proslavila rođendan na Hvaru Petra Ecclestone - 2 Milijunašica se u Dubrovniku ne odvaja od bebe čije je rođenje tajila, a ime kćerkice i dalje uspješno krije

Burzovni broker viđen je u nedjeljukako vježba na palubi luksuzne jahte Petara koja je u vlasništvu oca njegove supruge. Jay je bio u kratkim hlačama i bez majice te pokazivao svoj utrenirani i osunčani torzo, a tijekom treninga je nosio sunčane naočale i cijelo vrijeme se smješkao. 

Inače, Rutland se posljednjih dana skupa sa suprugom obračunava s dežurnim kritičarima na društvenim mrežama. Dok je Petra Ecclestone promijenila postavke na Instagram profilu i pretvorila ga u privatni, njezina sestra Tamara i njen muž ne odustaju od rasprava. 

Stariju nasljednicu često vrijeđaju ispod objavljenih fotografija jer je s obitelji pobjegla na luksuzni odmor u Hrvatsku početkom lipnja, a u njezinu obranu spremno skače Jay.

"Ovaj virus očito nije promijenio neke ljude na bolje, što je šteta. Za vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam napuštala kuću uopće tijekom karantene, čak nisam išla ni u park vježbati. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, što nije zabranjeno i slijedim hrvatska pravila. Što se tiče pitanja oko škole, povratak u školu bio je jedna od opcija ali smo odlučili da Fifi prati nastavu od kuće i napreduje bolje nego ikad. Ako ne griješim nitko nije obavezan me pratiti pa znate što trebate učiniti", napisala je Tamara prošlog tjedna na Instagramu.

Inače, Jay i bogata nasljednica su u braku od 2013. te imaju kćer Sophiju (6). 

 

Poznati poduzetnik ljubi 27 godina mlađu studenticu: U društvu atraktivne plavuše prošetao zagrebačkom špicom