Mustafa Nadarević ima troje djece, a s drugom suprugom dobio je kćer Nanu i sina Ašu, koji žive u Zagrebu.

Galerija


Legendarni glumac Mustafa Nadarević (77), koji se bori s rakom pluća, rijetko govori o obitelji, a poznato je da ima dvije kćeri i sina. 

Vezani članci Mustafa Nadarević - 3 Od najdražeg Izeta posebnim se prilogom oprostila i ekipa IN magazina, koja je s njim provela neke od nezaboravnih trenutaka Mustafa Nadarević Jednom prilikom Mustafu su pitali je li hrvatski ili bosanskohercegovački glumac, njegov odgovor sve je oduševio

Jedna od njih je PR menadžerica Nana (33), koja živi u Zagrebu, gdje je završila Fakultet političkih znanosti i radi za kozmetičku kompaniju. Mustafa je kćer Nanu i sina Ašu dobio s drugom suprugom Snježanom Nožinić

Zvijezda humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" svojedobno je objasnila otkud neobično ime njegove kćeri. "Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima", ispričao je Mustafa. 

Nana plijeni pažnju na Instagramu svojom ljepotom, modnim stilom, ali i brojnim duhovitim objavama te ozbiljnim i manje ozbiljnim temama o kojima progovara. PR menadžerica početkom godine pokrenula je raspravu o seksualnom uznemiravanju na svom Instagramu, a sa svojim bolnim iskustvima javljale su joj se žene iz Hrvatske i cijele regije. Na to ju je potaknuo film "Bombshell", koji govori o novinarkama u televizijskoj kući koje su javno progovorile o seksualnom zlostavljanju koje su proživljavale. Nana, koju na Instagramu prati 18,5 tisuća ljudi, danima je dijelila anonimne objave žena koje su joj otkrile svoja šokantna iskustva i pokazala koliko se često takve stvari događaju u svakodnevici. 

Kći legendarnog glumca plijeni pažnju i svojim dečkom Silvijem Pleštinom.

Par skupa živi, a često zabavljaju pratitelje zajedničkim objavama kao što su Instagram storyji u toplesu. Silvije je 2007. kao 19-godišnjak osvojio 250.000 kuna u jednom kvizu, a bavi se smišljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom te je završio Fakultet političkih znanosti kao i Nana. 

Tajno vjenčanje našeg nogometaša na Šolti: Ona je njegova ljubav još iz srednje škole, a zaljubljeniji su no ikad