Tako je on htio

Poznato je mjesto posljednjeg ispraćaja Mustafe Nadarevića, ali jedan detalj ipak nije otkriven

Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Mustafa Nadarević Galerija

Mustafa Nadarević bit će sahranjen u Zagrebu u krugu najbliže obitelji.

Posljednji ispraćaj preminulog glumca Mustafe Nadarevića bit će održan u krematoriju na zagrebačkom groblju Mirogoj, potvrđeno je na stranici osmrtnice.hr.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Žarka Lauševića U spomen na nezaboravnu ulogu Dirljiva simbolika krije se iza detalja kojim su kolege odali počast glumačkoj legendi Žarku Lauševiću, evo što su svi nosili na sprovodu

"Ispraćaj dragog pokojnika bit će u krugu obitelji u krematoriju na Mirogoju", piše u osmrtnici.

Međutim vrijeme posljednjeg ispraćaja nije navedeno, pretpostavlja se iz razloga kako bi se poštovala glumčeva želja da bude sahranjen u krugu članove najuže obitelji.

Mustafa Nadarević preminuo je u 78. godini nakon duge i teške bolesti, a ostavio je neizbrisiv trag u hrvatskom i bosanskohercegovačkom kulturnom stvaralaštvu. Njegova je smrt u tuzi ostavila obitelj, prijatelje i kolege. Među posljednjima su se putem društvenih mreža od dragog im Mustafe oprostili glumci Goran Višnjić i Rade Šerbeždija kao i mnogi drugi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene