'Naradila' se na Met Gali

'Muke' po haljini: Kako je zadržati cijelom i ne pasti preko nje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Metropolitan Museum of Art i ove je godine bio poprište jednog od najvažnijeg modnog događaja - 'zvjezdanoj' Met Gali na koju je došla i glumačka zvijezda Katie Holmes.

A 34-godišnja Katie je, poput mnogih ženskih uzvanica, imala problem s haljinom. Dugačka bijela haljina idealna je 'zamka' za pad kojeg bi, naravno, zabilježile sve svjetske kamere i Katie bi odmah postala zaštitno lice ovogodišnje Met Gale.

E, pa kako se to ne bi dogodilo, glumica je bila veoma oprezna. Prilikom silaska stepenicama podigla je prednji kraj haljine i uz pomoć zaštitara spustila se na željeno mjesto.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

>> Što se sve događalo iza kamera? Slavni su sami pokazali!

No, i dok je samo stajala, Katie je morala paziti da joj netko ne stane na haljinu, raspara je i time joj pričini još jednu neugodnost. Uglavnom, Katie se vjerojatno namučila pazeći sinoć na svoju haljinu.

Tema ovogodišnje Met Gale bila je 'Punk: Chaos to Couture', stoga je većina glumica, manekenki i dizajnera pokazala malo 'oštrije' i 'otkačenije' lice. Na priloženom LINKU pogledajte tko je i u kakvom izdanju sve došao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene