Izgleda da je Angela Simmons, kćer hip hop mogula Josepha Simmonsa, požalila zbog izbora minijaturnog bikinija koji joj je na plaži samo zadavao glavobolje.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Angelu smo već prije imali prilike vidjeti u sličnim izdanjima, kad je na plaži u (pre)malim bikinijima otkrivala svoje zanosne obline, međutim, izgleda da joj je ovaj zadavao dodatne muke jer je cijelo vrijeme pokušavala prekriti intimni dio tijela, pa se nije mogla opustiti na plaži s prijateljima.

>> Minijaturni bikini koji je skoro otkrio previše!

Vezani članci Mini bikini (Foto: Instagram) - 6 Što manji bikini, to veći osmijeh: Slike s plaža koje mogu nasmijati i najzahtjevniju publiku Skliske površine (Foto: Instagram) - 10 Plaže su pune skliskih prizora na koje bi se mogli poskliznuti i najvjerniji partneri

Iako se dobro zabavljala, iz ruku doslovno nije ispuštala smotanu sivu majicu, skrivajući intimne dijelove od znatiželjnih pogleda. Angela je na plaži Miamija proslavila 25 rođendan, a minijaturni bikini koji je odabrala za tu priliku stalno je morala popravljati i paziti da joj se ne odveže. Vjerojatno bi svi bili sretniji da se jednostavno pojavila – bez njega!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook