MTV VMA: Vratio se Eminem, no svi su opet pričali o Miley Cryus!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upravo je održana MTV Europe Music Awards u Amsterdamu - imamo dobitnike nagrada!

20. jubilarna godišnja dodjela MTV Europe Music Awards upravo je održana u Amsterdamu.

Pogledaj i ovo showbuzz Procijenite sami! Sve su htjele zablistati no kojoj je to uspjelo?

>>>>>>>>>>> UKLJUČITE SE UŽIVO s MTV nagrada <<<<<<<<<<<

Bruno Mars osvojio nagradu za pjesmu godine 'Locked Out Of Heaven'. Veliki povratak osigurao si je Eminem koji je dobio nagradu u kategoriji najbolji hip hop izvođač koji je dobio i nagradu 'Globalne ikone'. 

Beyonce je dobila najgradu najbolje izvođačice uživo, Katy Perry je odnijela nagradu u kategoriji najbolje pjevačice, a Justin Bieber je najbolji pjevač. Avicii je kući odnio nagradu u kategoriji za 'najbolju elektroniku', Green Day su proglašeni 'najboljim rockerima', 'Linkin Park' su proglašeni najboljim izvođačima uživo, dok su 30 Seconds to Mars 'najbolji alternativci'.

Večer je svakako protekla u znaku Miley Cyrus koja je prvo otvorila show, zatim je nastupala, a onda i pokupila nagradu na najbolji video spot za 'Wrecking Ball' kojega je režirao slavni fotograf Terry Richardson. Miley je prvo zahvalila svojim obožavateljima, a onda je zapalila smotuljak nepoznatog sadržaja nasred pozornice!

>> MTV nagrade prošle u znaku Gangnama i glamuroznih toaleta Heidi Klum

Na svečanoj dodjeli ove godine nastupali su mnogi slavni izvođači među kojima su Bruno Mars, Kings of Leon, Icona Pop, Katy Perry, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, bend Imagine Dragons i i grupa The Killers .... Mnogi poznati kao što su Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten, Colton Haynesi, Jared Leto, Rita Ora bili su u ulozi prezentera te su dodjelili nagrade. Publiku je zabavljao i Ron Burgundy, lik iz filma 'Anchorman 2' kojeg tumači komičar Will Ferrell.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene