Dok očekujemo početak još jednih MTV glazbenih nagrada, donosimo vam fotografije raznih izvođača s tonskih proba.


MTV VMA sve manje imaju veze sa glazbom a sve više sa šokovima. Priznali mi to ili ne, ali svi potajno očekujemo još jedan 'Cyrus trenutak' o kojem će se pričati cijele godine! Riječi koje uljevaju strah onima koji se još nisu oporavili od prošlogodišnjeg šoka, objavio je tim Miley Cyrus a on glasi 

VIDEO Pogledajte opet ako se usudite - Ovime je šokirala javnost!

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Trenuci koji su obilježili večer: Malena slatkica oduzela show! Slika nije dostupna VIDEO Dobitnici ovogodišnjih MTV VMA nagrada su...

Ove godine Miley ne nastupa (osim ako se ne planirano pojavi na pozornici, a ništa nije isključeno), pa sve svoje nade polažemo u Nicki Minaj koja nije mogla izabrati bolje vrijeme za promociju svog 'Anaconda' spota od pred VMA trenutka. 

'Anaconda' je podigla toliko prašine zbog svog eksplicitnog sadržaja i oborila rekord najgledanijeg video spota u roku od 24 sata. Ako Nicki ne napravi skandal onda stvarno ne znamo tko će.

Neki pak tvrde da bi Beyonce mogla iznenaditi, ali čisto sumnjamo da može ponoviti prošlogodišnju bruku.

Normalno je da VMA nemaju domaćina, već prezentere. Za neke se zna a neki će biti iznenađenje. Na kraju krajeva, neke su nominacije objavljivali putem 'Snapchata'.

Od onih za koje se zna, tu su Demi Lovato, Lorde i Nina Dobrev.
Što se pak najavljenih izvođača tiče, treba spomenuti Beyonce, Taylor Swift Jessie J i Nicki Minaj.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook