izraz lica govori sve

Mrzovoljna diva bez trunke šminke se pojavila u lunaparku s 36 godina mlađim dečkom, očito je da joj ništa nije bilo po volji

Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) +0 Madonna (Foto: AFP) Galerija

Madonna i njezin mlađahni dečko posjetili su londonski lunapark, no sudeći po fotkama, kraljica popa nimalo se nije zabavila.

Kraljica popa odlučila je praznike provesti u društvu svog 36 godina mlađeg dečka Ahlamalika Williamsa, a fotografi su par uhvatili u zanimljivoj situaciji. Madonna (63) je s dečkom bila u lunaparku u Londonu, a na sebi nije imala ni trunke šminke.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Britanski mediji raspisali su se i kako je slavna pjevačica bila mrzovoljna, a nije se činilo da se previše zabavila. Bila ja zabundana od glave do pete, a izgleda da joj ne paše prohladna britanska klima.

Inače, jedna od najuspješnijih pjevačica u povijesti pop glazbe sve je iznenadila vezom sa svojim plesačem od kojeg se ne odvaja.

Prema pisanju TMZ-a, Madonna i Ahlamalik upoznali su se 2015. godine kada je on bio na audiciji za plesača u njezinu timu. Upravo ona ga je odabrala da se pridruži plesačima na turneji "Rebel Heart", a nagađanja o njihovoj vezi započela su tek četiri godine kasnije. Madonna se sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotku s proslave Nove godine.

Madonna je svog dečka upoznala i sa svojim bivšim suprugom Guyem Ritchijem, s kojim ima dvojicu sinova. Razlika u godinama nimalo je ne brine, a 36 godina mlađi Ahlamalik očito uživa u ljubavi s kraljicom popa.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene