Druga strana

Mračne tajne tvornice snova: 'Hollywood je jedan veliki bordel'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywood. Tvornica snova, glamur i slava. No nije sve tako jednostavno. Mnoge zvijezde prođu trnovit put do slave, a neke od njih sada su i progovorile o mračnim tajnama iza kulisa...

Žene u Hollywoodu moraju podnositi mnoge uvrede na svoj račun, a redatelji nerijetko iskorištavaju mlade glumice željne uspjeha. Neke do najvećih svjetskih glumica današnjice otkrile su koje su sve uvrede podnosile i što se zapravo događa na snimanjima. Naravno, to nije pravilo, no nemoralnih ponuda ima svugdje.

Pogledaj i ovo Geena Davis i Susan Sarandon Nezaboravni duo Pogledajte kako legendarne Thelma i Louise izgledaju 33 godine nakon kultnog filma, jedna od njih suočila se i s velikom holivudskim problemom!

Kate Winslet dobila je zvijezdu na šetalištu slavnih u Hollywoodu

Glumica Helen Mirren ispričala je kako je redatelj Michael Viner 1964. tražio od nje ga prošeta polugola kako bi je bolje pogledao. 'Bila sam užasnuta i bijesna', rekla je Helen, dok je Viner samo dodao kako je on njezin veliki obožavatelj.

Charlize Theron ljepotica je i glumica svjetskog glasa, a s 19. godina je krenula u Hollywood. Jedan redatelj bio je oduševljen njome, pa ju je pozvao na audiciju. Čudno je bilo to što je termin za audiciju bio u subotu navečer, pa je Charlize vrlo brzo shvatila o čemu se radi i poručila mu da je 'naletio na krivu djevojku'. 

I Susan Sarandon ispričala je o jednoj epizodi s redateljem. Umjesto da procijeni njezine glumačke vještine, gurnuo ju je u svoju radnu sobu, zatvorio vrata i bacio me na radni stol. 'Počeo je sliniti po meni i htio je seks. To je bilo zaista gnusno i nije završilo zadovoljavajuće ni za mene, a ni za njega', ispričala je slavna glumica.

'Neugodne susrete s vodećim ljudima Hollywooda imala sam kad sam se već proslavila. Situacija u kojoj upoznajete nekog starijeg, uspješnog muškarca i radujete se susretu, a na kraju se sve svede na to da vas on maltretira i tretira kao komad mesa jer misli da to može. Onda shvatite koliko je jadan', ispričala je Megan Fox.

Da je Marilyn Monroe spavala s kim god je trebalo kako bi uspela u showbiznisu, najpoznatiji je holivudski trač. Čak je i slavna plavuša pričala da je Tinseltown (što je bio sleng za Hollywood) zapravo jedan veliki bordel.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene