Mnoge poznate zvijezde imaju ne baš blistavu prošlos.


Michelle Pfeiffer, Winona Ryder i David Arquette samo su neke od zvijezda koje su otkrile svoje mračne tajne iz prošlosti.

Vezani članci Matt Damon Obavijestio curu o prekidu preko televizije, a preokret u karijeri doživio je kad je ubacio erotsku scenu Film Urota - 2 Oskarovac je improvizirao u početnim scenama, a poznati redatelj je našao scenarista na cesti

Boravak u sektama i komunama nije im donio ništa dobrog. Baš suprotno, sekte su trošile njihov novac, kontrolirale njihove živote, i ispirale mozgove.

Michelle Pfeiffer, prije nego je postala velika zvijezda, a nedugo nakon što se doselila u Hollywood, upoznala je par 'učitelja' koji su je navukli na 'breatharianism', teoriju koja vjeruje kako čovjek nisu potrebne hrana i voda već samo zrak i sunčeva svjetlost. 

Glumica je priznala da su je kontrolirali u svakom pogledu i da se jednostavno nije mogla pridržavati tih uvjerenja. Shvatila je koliko je u stvari zaglibila tek kada je upoznala svog prvog supruga, redatelja koji je radi dokumentarni film o tom čudnom vjerovanju. U međuvremenu, četiri su osobe umrle živeći samo od zraka i sunca.

Podugačka je lista propusta svjetski poznatih zvijezda koji su barem jednom u životu požalili zbog svoje krive procjene

Tek je u razgovoru s bivšim pripadnikom 'breatharianisma' shvatila da je u stvari pripadala sekti.

David Arquette, glumac kojeg je proslavila uloga u frašizi 'Scream', zajedno sa svojim sestrama Rosanom i Patriciom, odrasta je u komuni koju su ostnovali njihovi roditelji. majka i otac bili su narkomani skloni fizičkom maltretiranju. Djetinjstvo u komuni, koju su nazivali 'SkymontSubud', nije bilo ni malo lako. Bio je to socijalni eksperiment. Nisu imali ni struje, no vode a o sanitarnim čvorovima da se i ne govori.

Winona Ryder se sa svojom obitelji preselila u 'Rainbow' komunu i kaliforniji. Tada je imala samo sedam godina. tri su godine živjeli sa još sedam obitelji na 300 hektara zemlje. Bez struje i modernih pomagala, pokušavali su proizvesti sve što im je potrebno za život. 

Veliki utjecaj na mladu Winonu imao je njezin ujak, ovisnik o LSD-u. Winona se zainteresirala za čitanje, doslovno je gutala knjige jer TV nije imala, a nije bilo ni struje. Tek nakon nekog vremena kad joj je majka pokazala neki filmove, Winona je odlučila napustiti komunu i posvetiti se glumi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook