Morgan Freeman (Foto: Getty) - 3
Morgan Freeman (Foto: Getty) - 3 Foto: Getty

Morgan Freeman rekao je da nije u redu miješati grozne seksualne incidente i loš smisao za humor. Obranio se na taj način od optužbi za seksualno uznemiravanje.


Morgan Freeman objavio je i drugu izjavu nakon što ga je nekoliko žena prijavilo za seksualno uznemiravanje. Ovog puta Freeman tvrdi kako su sporni incidenti zapravo neprimjereni komplimenti ili duhoviti komentari, ali nikako seksualno uznemiravanje. "Tužan sam što je sada 80 godina mog života dovedeno u pitanje, sve se potkopalo u treptaju oka. Nije u redu nazivati grozne seksualne incidente sa lošim smislom za humor", rekao je Freeman.

Vezani članci Slika nije dostupna Znate li kako su započele njihove karijere? Slika nije dostupna Glas Morgana Freemana bit će vaš navigator

Dodao je da će se ispričati svakome koga je uvrijedio i povrijedio, no i kako je to svakako napravio nenamjerno. Da podsjetimo, CNN je objavio kako im je neimenovana žena rekla da ju je Freeman na setu filma "U velikom stilu" seksualno uznemiravao neprimjerenim komentarima i dodirima. Još je osam žena u razgovorima sa CNN-om optužilo glumca za takvo ponašanje.

Morgan Freeman (Foto: Getty) - 3
Morgan Freeman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia