Monika Kravić, koja je nakon udaje uzela prezime muža Frana Olujića, pokazala je trudnički trbuh u elegantnoj svilenoj haljini koja se pokazala kao savršen odabir.

Galerija


Novinarka i voditeljica Monika Olujić zablistala je na jednom gradskom događanju i ponosno pokazala trudnički trbuh.

Vezani članci Monika Kravić Monika Kravić čeka dijete sa zagrebačkim odvjetnikom, poznat je spol bebe, a i kada će voditeljica roditi Monika Kravić Monika Kravić se udala za poznatog zagrebačkog odvjetnika nakon manje od dvije godine veze

38-godišnja Monika koja se početkom svibnja udala za odvjetnika Frana Olujića, za ljetnu je večer odabrala zelenu svilenu haljinu s dekolteom, koja je savršeno naglasila njezin trudnički trbuh.

"Preslatka si Monika", "Aaaa trbuščić je već tu. Prekrasnica", "Monika goriš", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Inače, Monika je trudna četiri i pol mjeseca te očekuje sina s poznatim zagrebačkim odvjetnikom, s kojim je u vezi dvije godine, a koju su odlučili okruniti brakom prije nego što im se rodi dijete. Par se vjenčao kod matičara te su imali intimnu proslavu u jednom zagrebačkom hotelu.

Svoju vezu od početka drže u privatnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, a njihova je ljubav započela, kako su pisali domaći mediji, u jesen 2019. godine. Prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom.

Podsjetimo, Monika se povukla iz javnosti 2003. godine nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, te se posvetila obiteljskom životu. Bivši supružnici imaju 8-godišnjeg sina Jakova i 11-godišnjeg Josipa, a za njihove se razvod saznalo 2017. godine.

Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka