Predivna trudnica

Monika Kravić ponosno pokazala trudnički trbuh pa izazvala divljenje, treća trudnoća joj pristaje i više nego savršeno

Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Galerija

Monika Kravić, koja je nakon udaje uzela prezime muža Frana Olujića, pokazala je trudnički trbuh u elegantnoj svilenoj haljini koja se pokazala kao savršen odabir.

Novinarka i voditeljica Monika Olujić zablistala je na jednom gradskom događanju i ponosno pokazala trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo showbuzz divna trudnica Monika Kravić bez trunke šminke okinula selfie na plaži, zadivila prirodnim izdanjem: "Baš si ljepotica"

38-godišnja Monika koja se početkom svibnja udala za odvjetnika Frana Olujića, za ljetnu je večer odabrala zelenu svilenu haljinu s dekolteom, koja je savršeno naglasila njezin trudnički trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

"Preslatka si Monika", "Aaaa trbuščić je već tu. Prekrasnica", "Monika goriš", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Inače, Monika je trudna četiri i pol mjeseca te očekuje sina s poznatim zagrebačkim odvjetnikom, s kojim je u vezi dvije godine, a koju su odlučili okruniti brakom prije nego što im se rodi dijete. Par se vjenčao kod matičara te su imali intimnu proslavu u jednom zagrebačkom hotelu.

Svoju vezu od početka drže u privatnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, a njihova je ljubav započela, kako su pisali domaći mediji, u jesen 2019. godine. Prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom.

Podsjetimo, Monika se povukla iz javnosti 2003. godine nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, te se posvetila obiteljskom životu. Bivši supružnici imaju 8-godišnjeg sina Jakova i 11-godišnjeg Josipa, a za njihove se razvod saznalo 2017. godine.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene