osmijeh od uha do uha

Dugo je nismo vidjeli! Nasmiješena Monika Kravić izgleda bolje nego ikada

Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić s prijateljicama (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić s prijateljicama i Johnom Pavlishem (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Monika Kravić rijetko se pojavljuje na javnim događanjima. A kad se pojavi, očekivano, izazove golemu pozornost.

Nekadašnju TV voditeljicu Moniku Kravić rijeko viđamo u javnosti. Zgodna Monika posljednjih godina u potpunosti se posvetila majčinstvu. Život podalje od svjetla reflektora itekako joj godi, a to je dokazala na tijekom jednog od rijetkih pojavljivanja u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz fotografirao zvijezde u njihovom domu Virtualna izložba Faces, Places, Spaces – autorski projekt PRiredba studija i fotografa Johna Pavlisha bit će predstavljena uživo u Galeriji Kranjčar na samu obljetnicu

Monika Kravić s prijateljicama i Johnom Pavlishem (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić s prijateljicama i Johnom Pavlishem (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Utorak navečer atraktivna Monika iskoristila je za odlazak na izložbu Johna Pavlisha u kojoj je uživala s prijateljicama. Čini se da razvod, ali i druge životne nedaće na njoj nisu ostavile traga. U galeriju Kranjčar stigla je odlično raspoložena, a pozornost je osim zamamnim osmijehom plijenila i modnom kombinacijom. U crnom kombinezonu i bijeloj čipkastoj majici Monika je izgledala besprijekorno. Elegantno, otmjeno i profinjeno izdanje za svaku je pohvalu stoga se ne bi se bunili kad bi nas svojim pojavljivanjima Monika češće počastila.

Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene