Monika i Mario Mamić u bračnu su luku uplovili 2008. godine raskošnim vjenčanjem.

Galerija


Izložba limitirane kolekcije nakita "Gdje Svemir dotiče Zemlju" umjetničke radionice ELKANA koju ekskluzivno predstavlja Jelena Rozga, sinoć je otvorena u zagrebačkom Hotelu Palace.

Vezani članci Tia Mamić - 2 Mamićeva snaha skinula se u minijaturni bikini, za to je imala poseban razlog Slika nije dostupna Mamić mahao šakama, pa pao na pod: ''J**em vam majku svima''

A osim zgodne Jelene koja je zablistala u elegantnoj, metalik haljini, izložbu su došle pogledati još neke poznate dame, poput bivše voditeljice Monike Kravić, voditeljice i urednice emisije "Provjereno" Ivane Paradžiković i fotografkinje Mare Bratoš.

A najviše pažnje svakako je privukla lijepa Monika u ležernoj kombinaciji tamnih traperica, bijelih gležnjača na petu te roze bundice koja se vezala oko struka. Zanosnu brinetu ne viđamo često u javnosti, no kada se pojavi, uljepša baš svaku prigodu zbog koje se pojavi ispred kamera.

Monika je samozatajna još od ere braka s Mariom Mamićem s kojim je u bračnu luku uplovila još 2008. godine, a bivši supružnici imaju i dva sina, Josipa i Jakova. Monika je zbog ljubavi odjednom nestala s malih ekrana te se u potpunosti posvetila obiteljskom životu, a navodno je kriza u njihovom braku počela nekoliko godina prije službenog razvoda 2016. godine.

Kao uvijek, Monika se i za vrijeme brakorazvodne parnice ponašala kao prava dama, a u jednom je intervjuu nakon razvoda samo kratko otkrila kako je sretna te kako ne zna zašto ne bi bila. Nikada nije otkrivala razloge razvoda niti komentirala činjenicu da je brzo nako nje Mario ušao u vezu s Tijom Jurčić koja mu je i poprilično brzo postala supruga. Neko se vrijeme šuškalo kako je njihova romansa započela još za vrijeme Marijevog braka, no Monika je jednom prilikom izjavila i kako nikome ništa ne zamjera te da baš nikada ne čita članke o sebi.

A članaka je bilo podosta tijekom 8 godina života s kontroverznom obitelji Mamić, na što se morala priviknuti baš svaka žena koja je došla u nju. Monika je bila najdraža snaha Zdravku Mamiću koji je navodno sam platio njihovo raskošno vjenčanje u zagrebačkom hotelu Westin, a supružnicima je tada kupio i luksuzni stan u centru Zagreba navodne vrijednosti od 600 tisuća eura.

Kako god bilo, bivša voditeljica procvjetala je nakon razvoda te bi ju bilo lijepo češće vidjeti u javnosti.

Odbija živjeti po kraljevskim pravilima: Ustaje u 5 sati, a palaču "bombardira" novim idejama i zahtjevima

Propale i treće zaruke: Ništa od svadbenih zvona, bogata nasljednica ponovno je slobodna