tajanstveni par

Monika Kravić prvi put u javnosti s novim suprugom, a u uskoj haljini istaknula je i trudnički trbuh

Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Galerija

Monika Kravić se u svibnju ove godine udala za Frana Olujića, s kojim čeka i dijete, a par je tek sada prvi put zajedno fotografiran u javnosti.

Bivša televizijska voditeljica, a danas uspješna producentica i scenografkinja Monika Kravić u sretnom je iščekivanju s novim suprugom Franom Olujićem.

Pogledaj i ovo Monika Kravić snimljeni u izlasku Monika Kravić blista u zagrljaju zagrebačkog odvjetnika za kojeg se udala prošle godine, rijetko ih viđamo zajedno

Vjenčali su se početkom svibnja ove godine, nakon manje od dvije godine veze, i ubrzo zatim doznalo se da će zajedno dobiti sina, a par je sada prvi put fotografiran zajedno u javnosti.

Monika i Fran skupa su se pojavili na zagrebačkoj premijeri predstave "Jel' tako, Zorane?" u kazalištu Vidra, koja je održana proteklog vikenda te su nasmijani i zagrljeni pozirali fotografima, a Monika je u uskoj sivoj haljini naglasila i svoj trudnički trbuh.

Tajanstveni par ukrao je svu pozornost, no uspjela se istaknuti i zvijezda predstave, glumica Ecija Ojdanić, koja je prije i nakon izvedbe zablistala u čak dva svečana izdanja.

Od poznatih koji su se pojavili na predstavi istaknula se i pjevačica Mia Negovetić, koja zadnjih godina privlači pozornost gdje god se pojavi. Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Monika je prije Frana bila u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem, za kojeg se udala 2003. godine, nakon čega se povukla iz javnosti, a za njihov razvod doznalo se 2017. godine. Bivši supružnici zajedno imaju dvojicu sinova, osmogodišnjeg Jakova i 11-godišnjeg Josipa.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene