Sve ljepša i ljepša!

Monika Kravić objavila svoju prvu fotografiju dva mjeseca nakon poroda, ispod sakoa istaknula je bujni dekolte

Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Monika Kravić s prijateljicama i Johnom Pavlishem (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić s prijateljicama (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Monika Kravić je na Instagramu pokazala kako izgleda dva mjeseca nakon što je dobila sina s Franom Olujićem.

Bivša televizijska voditeljica i uspješna producentica i scenografkinja Monika Kravić na profilu na Instagramu se pohvalila fotografijom iz izlaska, i to prvog koji je podijelila na društvenim mrežama nakon rođenja sina.

Pogledaj i ovo Monika Kravić Olujić uživale u provodu! Moniku Kravić više ne viđamo često, ali za nove njezine fotke pobrinule su se njoj bliske osobe!

Monika se sredila i otputila na rođendansku proslave jedne prijateljice, a zablistala je u ružičastom odijelu, koje joj je pristajalo kao saliveno, a ispod kojeg nije nosila ništa, pa se njezin bujni dekolte našao u prvom planu.

"Samo ljubav", napisala je Monika kratko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

"Predivna naša žena, majka, kraljica", "Nemam teksta", "Sve si ljepša, a najljepša si i bila", "Lijepa i prava osoba", "Uvijek prelijepa", "Divna", poručili su joj u komentarima.

Monika je trećeg sina dobila s odvjetnikom Franom Olujićem, za kojeg se udala u svibnju ove godine, nakon manje od dvije godine veze. Par je isprva tajio svoju vezu i prvi put su se zajedno pojavili u javnosti samo mjesec dana prije rođenja njihova djeteta.

Ona je prije Frana bila u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem, za kojeg se udala 2003. godine, nakon čega se povukla iz javnosti, a za njihov razvod doznalo se 2017. godine. Bivši supružnici zajedno imaju sinove Jakova i Josipa.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +5 Maja Šuput - 4 Celebrity U haljini dostojnoj finala Maji Šuput falio je samo jedan detalj, primjećujete li koji?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 6 Anatacha Filimone - 7 Anatacha Filimone - 9 Anatacha Filimone - 8 +21 Supertalent: Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Prvi razgovor s Anatachom nakon pobjede, evo što planira s osvojenih 200 tisuća kuna: "Film cijelog mog života proletio mi je kroz glavu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene