Monika Kravić nije propustila doći na reviju Aleksandre Dojčinović.

Galerija


Bivša voditeljica Monika Kravić plijenila je pažnju fotoreportera i svih okupljenih na sedmoj samostalnoj reviji modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović održanoj u zagrebačkom Tehničkom muzeju Nikola Tesla.

Vezani članci Ljupka Gojić Mikić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Ljupka Gojić otkrila zašto joj fali Japan, a Donna i Anja poslije medijskih nagađanja podržale Ivu Majoli! Aleksandra Dojčinović (Foto: Jelena Balić) Dvostruki modni spektakl: Aleksandra Dojčinović najavljuje ljeto iz snova

Zanosna brineta pojavila se u kratkoj crvenoj haljini, a zbog činjenice da se ne pojavljuje često u javnosti, u nju su bili uprti brojni pogledi, kao i kamere okupljenih fotoreportera. 

Pažnju je plijenila i u studenom prošle godine kad se na reviji iste dizajnerice pojavila u ultrakratkoj crnoj haljini.

Monika je samozatajna još od ere braka s Marijem Mamićem, s kojim je u bračnu luku uplovila 2008. godine, a bivši supružnici imaju i dva sina, Josipa i Jakova.

Monika je zbog ljubavi odjednom nestala s malih ekrana te se u potpunosti posvetila obiteljskom životu, a navodno je kriza u njihovu braku počela nekoliko godina prije službenog razvoda 2016. godine.

Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!