proslavila sa stilom!

Trudna Monika Kravić za 39. rođendan otputovala u Italiju pa objavila video koji je sve oduševio!

Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Galerija

Monika Olujić na Instagramu je otkrila da je proslavila rođendan vozeći se kabrioletom po Sardiniji.

Voditeljica Monika Olujić, djevojačkog prezimena Kravić, napunila je 39 godina, a na svojem je Instagramu otkrila gdje je i kako proslavila rođendan.

Pogledaj i ovo Monika Kravić Olujić uživale u provodu! Moniku Kravić više ne viđamo često, ali za nove njezine fotke pobrinule su se njoj bliske osobe!

Objavila je simpatični video u kojem vozi kabriolet po talijanskom otoku Sardiniji koji je oduševio njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Snimka je prikupila više od četiri i pol tisuće pregleda, a voditeljici su mnogi ispod objave poželjeli sve najbolje povodom njezina rođendana te su joj poručili da je predivna trudnica.

Monika se početkom svibnja udala za odvjetnika Frana Olujića (43) nakon manje od dvije godine veze, a ubrzo zatim doznalo se da s njim čeka dijete. Sada je već trudna oko pet mjeseci , a poznato je i da će roditi sina.

Prije Olujića Monika je bila u braku sa sinom Zdravka Marića, Marijem, za kojeg se udala 2003., nakon čega se povukla iz javnosti, a za njihov razvod doznalo se 2017. godine. Bivši supružnici zajedno imaju dvojicu sinova, osmogodišnjeg Jakova i Josipa kojemu je 11 godina.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić Lucija Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) +4 Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Celebrity Mlada zvijezda domaćih hit-serija fotkama u toplesu iznenadila obožavatelje: "Predivna si!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene