Talijanska glumica danas je majka dvoje djece, a izgledom i dalje osvaja.


Monica Bellucci ne prestaje očaravati svojom pojavom. Jednako neodoljivo izgledala je i u ranim 20-a kao što izgleda i sada. Upravo jednu takvu fotku iz mladih dana na Instagramu je objavila lijepa glumica koja se tako prisjetila kako je izgledala nekoć.

Vezani članci Pawel Pawlikowski Promocija i slavlje filma na na prvom Ponta Lopud Festivalu, neće ga propustiti ni slavni oskarovac! Scena iz filma koji je djelomično sniman u Rovinju - 1 U glavnoj dvorani cijepljenje, u drugom dijelu neometano grade kulise: Hrvatska je i u vrijeme pandemije filmska meka

Na fotografiji pozira u prozirnoj crnoj haljini sa cvjetnim uzorcima. Monika je oduševila tom fotkom i u kratkom vremnu osvojila gotovo 8000 lajkova. 'Predivna', 'Volim te', 'Nevjerojatna ljepota', 'Još uvijek si čisto savršenstvo', samo su neki od komentara oduševljenja.

 

A photo posted by Monica Bellucci (@monicabellucci) on

Prelijepa talijanska glumica i u pedesetima izgleda odlično. Ona ne skriva svoje godine, ali i nema potrebe jer izgleda sjajno.

Majka dvoje djece sama često ističe kako svoj izgled može zahvaliti prije svega unutranjem zadovoljstvu i genetici, a pohvalno je što nije pokleknula i podvrgla se estetskim tretmanima kao što su učinili njezini brojni kolege.