Monica Potter objavila je jučer fotografiju zbog koje su mnogi mislili da se radi o trudnoći.

Galerija


Glumica Monica Potter jučer je privukla puno pozornosti nakon što je objavljeno da s 46 godina čeka svoje četvrto dijete. Naime, popularna glumica je na Instagramu objavila footgrafiju na kojoj se drži za zaobljeni trbuščić, uz opis "moram nešto podijeliti s vama...". Obožavatelji su odmah zaključili da je Monica trudna pa su je zatrpali čestitkama i lijepim željama. Stoga su svi, i fanovi i mediji, shvatili da je Potter trudna. Ipak, danas je glumica demantirala vijest.

Potter nije trudna, već bolesna. "O onome što nije seksi, lijepo i glamurozno, obično se ni ne raspravlja, zato sam i odlučila podijeliti ovu fotografiju sa svijetom, kako bih potaknula prijatelje, ali i sve vas, koji me pratite na društvenim mrežama, da podijelite moju priču i budete potpora ljudima koji pate od iste bolesti. Naime, prije dvije godine dijagnosticirali su mi kolitis (riječ je o kroničnoj upalnoj bolesti crijeva, čije posljedice su, osim jakih bolova u trbuhu, čirevi na sluznici rektuma i debeloga crijeva, proljev te gubitak težine). Neugodno je i frustrirajuće živjeti s time, zato i želim naglasiti koliko je važno redovito ići na preglede. Uzmite si vremena i odite liječniku, makar preventivno", objavila je Potter na Instagramu, a obožavatelji su joj čestitali na hrabrosti.

Zahvalili su joj se brojni pratitelji, među kojima ima i oboljelih od te kronične bolesti.

 

Thank you to everyone who has sent me well wishes. I’m not pregnant but wanted to shed some light on some issues we all may deal with, especially women. It’s never really talked about because it’s not sexy, pretty, our glamorous to say the least, so I decided to share a photo to possibly inspire my friends (you), create a platform to share stories, and rely on each other for support and guidance. I’ve had colitis for almost 2 years and sometimes when I get flareups it’s painful and frustrating, so for all of you who suffer from colitis or other abdominal issues, please know you’re not alone. I’m going for a check up on Friday and following up with colonoscopy this month. I want to stress the importance of getting regular check-ups with your gastroenterologist or family physician. I hope this open discussion will lead to many other things we face as women, mothers, sisters, daughters, wives, and every role we take on. Take time for yourself and go get checked. Even if you’re not having issues it’s important. Please note that I am not sponsored by anyone but me - I did this on my own, and just wanted to share. That being said, a huge thank you to these foundations that are bringing awareness and guidance to all of us for better health #colon #colonoscopy #colitis #ulcerativecolitis #americanmedicalassociation #clevelandclinic #crohncolitisawareness #crohnsdisease #livehealthy #womenshealth #prevention #health

A post shared by Monica Potter (@monicapottergram) on