Glumica Monica Potter objavila je ovih dana sretnu vijest na svom Instagramu. Čeka svoje četvrto dijete u 46. godini života.

Galerija


Glumica Monica Potter objavila je ovih dana sretnu vijest na svom Instagramu. Naime, 46-godišnja glumica čeka svoje četvrto dijete, a u srijedu je o tome obavijestila javnost i svoje pratitelje. Postavila je fotografiju svog trudničkog trbuh i napisala da ima nešto za objaviti. Drugo je to dijete glumice i njenog supruga, kirurga Christophera Allisona. Par već ima 12-godišnji kći Molly.

Osim toga, Potter iz prvog braka ima dva sina, 27-godišnjeg Daniela i 23-godišnjeg Liama. Dobila ih je iz braka s Tomom Potterom, od kojeg se razvela 1998. godine. Zgodna glumica svojedobno se našalila o velikoj razlici u godinama između njene djece.

"Imala sam po jedno dijete za svako desetljeće. Počela sam kao tinejdžerica, dobila drugo dijete u dvadesetima, a treće u tridesetima", komentirala je Monica i tada rekla da više ne planira djecu, već će posvojiti ako bude htjela još jedno dijete. Čini se da se ipak predomislila jer u 47. godini nosi svoje četvrto dijete.

 

I have something to share...

A post shared by Monica Potter (@monicapottergram) on