Prava ljepotica

Nikad nije ostvarila uspjeh kao poznatija sestra, ali ova zanosna Španjolka plijeni poglede gdje god se pojavi

Monica Cruz (Foto: Profimedia) Monica Cruz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Cruz (Foto: Profimedia) Monica i Penelope Cruz (Foto: AFP) Monica i Penelope Cruz (Foto: AFP) Monica Cruz (Foto: Instagram) Monica Cruz (Foto: Instagram) Monica Cruz (Foto: Instagram) Monica Cruz (Foto: Instagram) +0 Monica i Penelope Cruz (Foto: AFP) Galerija

41-godišnja Monica Cruz je glumica i plesačica, no nikada nije ostvarila glumački uspjeh kao sestra.

Postoje sestre Hadid, Jenner, ali i Cruz, koje se jednostavno ne mogu zaboraviti.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz i Salma Hayek "Volim njezinu sijedu kosu!" Šuškalo se da su više od prijateljica, a evo zašto sada opet svi pričaju o ovim bezvremenskim ljepoticama!

Preciznije, radi se o sestrama Monici i poznatijoj Penelope Cruz, koje, iako u petom desetljeću, i mnogo mlađim ženama mogu očitati lekciju o izgledu.

Zanosne Španjolke, među kojima su tri godine razlike, godinama slove za prave ljepotice, no na nedavnom eventu u Madridu Monica se pojavila bez starije Penelope.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on

41-godišnja brineta također je glumica, ali i plesačica, no nikada nije ostvarila glumačku karijeru kao sestra, iako je ples napustila kako bi se posvetila glumi. I dok je Penelope već godinama u sretnom braku s kolegom Javierom Bardemom, s kojim ima dvoje djece, Monica je od 2013. godine ponosna majka djevojčice Antonelle.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on

Španjolka je dijete dobila sama, točnije preko anonimnog donatora sperme, a u jednom je intervjuu otkrila kako se ne smatra hrabrom jer je samohrana majka. "Ne vidim razlog zašto bi bilo hrabrije odgajati dijete samo nego u paru. Ovo u paru čak je izazovnije jer muškarac ne može shvatiti zašto je žena toliko povezana s djetetom. Postati majka za mene je bilo važnije od toga da sjedim i čekam da mi prođe vrijeme za to."

Tada je komentirala i napise kako je danas i lijepim ženama teško pronaći ljubav. "To je istina. Ne radi se o tome kako izgledate."

No priznala je i kako se više ne brine o pronalaženju muškarca iz snova, a kćerkica joj je pomogla da se usredotoči na sebe i ono što ona želi, jer sada treba naći muškarca koji će biti pravi za obje. "To bi trebao biti vrlo poseban muškarac..."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on

Poznato je nekoliko muškaraca koji su osvojili njezino srce u prošlosti, kao npr. Alex Gonzalez, Miguel Ángel Muño i Fabián Mazzei, no veze nisu potrajale.

Ipak, vjerujemo da se za ovakvu ljepoticu muškarci itekako bore...

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Vrhunac neukusa? Pokazala donje rublje dok se šetala gradom u kombinaciji koja joj nimalo ne pristaje

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) +4 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose i Tyga (Foto: Snapchat) +6 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Bujne obline u prvom planu: Seksi manekenka koja izaziva pravu pomutnju gdje god se pojavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene