Pogledajte fotke

Monica Bellucci u vjenčanici: 'Kakav je uzdah izmamila!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi dan snimanja Monica je odjenula vjenčanicu te trčala preko nepokošene livade kao da je u nekom prekrasnom snu ili u bajci.

Samo dva dana nakon što je Monica Bellucci došla u Trebinje, snimanje filma Emira Kusturice 'Na mliječnom putu', već je započelo u srcu Zelengore kraj Orlovačkoj jezera.

Pogledaj i ovo Lea Seydoux Kakva ljepotica! Šuškalo se da je kriva za raspad braka jednog od najomiljenijih parova, a onda je uslijedio obrat priče koji je utišao dušebrižnike!

' Sjajno se danas osjećam ovdje! Ovo je divno mjesto i čudesno je biti ovdje, u ovoj ljepoti i raditi', izjavila je Monica za Kurir.

>> Monica Bellucci progovorila srpski: 'Oprala sam babi kosu'

Prvi dan snimanja Monica je odjenula vjenčanicu te trčala preko nepokošene livade kao da je u nekom prekrasnom snu ili u bajci.

No, kako je Kusturica otkrio za srpski Kurir, Monica, točnije njezin lik se nalazi u raju nakon žrtvovanja za voljenog čovjeka koji je sanjao da će je oženiti.

'U raj Orlovačkog jezera na Zelengori, Profesor i atraktivna glumica stigli su ranom zorom helikopterom iz Trebinja. Monica je prvo prošetala pokraj kao oko bistrog jezera, uživala u pogledu na okolne vrhove, koji sežu i do 2.000 metara pa u šatoru obukla vjenčanicu. A kad se pojavila, eh, kakav je uzdah izmamila onima koji su je vidjeli', opisuje događaj novinar Kurira.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene