Monica Bellucci objavila je na profilu na Instagramu fotografiju s bivšim suprugom Vincentom Casselom.

Galerija


Nakon što se jedna od najljepših žena svijeta, glumica Monica Bellucci pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji u društvu bivšeg supruga, također glumca Vincenta Casella što je izazvalo ogromno zanimanje javnosti, Monica je njihovu zajedničku fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila Bogati klinci Instagrama Pogledajte što kupuju razmaženi klinci koji nisu radili ni dana u životu

To je začudilo neke od obožavatelja obzirom na to da bivši supružnici nisu previše komunicirali ni pričali, a niti pozirali jedno pokraj drugog na crvenom tepihu.

Nakon što je Monica objavila fotografiju, komentirali su je njezini brojni obožavatelji koji su zaključili da im nije jasno zašto bi itko htio ostaviti takvu ljepoticu.

"Nikad ne bih ostavio ženu poput Monice Belluci", "Vincent je tako glupo, Monica je prelijepa", "Zašto se uopće udala za njega, ne mogu vjerovati", "Kakav ste par bili", piše u komentarima.

Monica i Vincent u braku su bili od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju 14-godišnju kći Devu i 9-godišnjeg sina Leonieja.

Monica je danas u vezi s 26-godišnjim dečkom Nicolasom Lefebvreaom od 2017. godine.,  a Nicolas je od prošle godine u braku s manekenkom Tinom Kunakey koja je od njega mlađa 30 godina i s kojom je u travnju dobio kći Amazonie.

Duboki dekolte i vjetar razotkrili grudi nekad neodoljive slatkice i pristojne djevojke