Nije im jasno

Objavila fotku s bivšim suprugom nakon što su se zajedno pojavili u Veneciji, fanovi nisu oduševljeni

Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) +0 Tina Kunakey Vincent Cassell (Foto: Instagram) Galerija

Monica Bellucci objavila je na profilu na Instagramu fotografiju s bivšim suprugom Vincentom Casselom.

Nakon što se jedna od najljepših žena svijeta, glumica Monica Bellucci pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji u društvu bivšeg supruga, također glumca Vincenta Casella što je izazvalo ogromno zanimanje javnosti, Monica je njihovu zajedničku fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Mlada ljepotica Dan nakon što je pozirao s bivšom ženom, glumac se vratio sadašnjoj, koju neki smatraju još zanosnijom

To je začudilo neke od obožavatelja obzirom na to da bivši supružnici nisu previše komunicirali ni pričali, a niti pozirali jedno pokraj drugog na crvenom tepihu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Nakon što je Monica objavila fotografiju, komentirali su je njezini brojni obožavatelji koji su zaključili da im nije jasno zašto bi itko htio ostaviti takvu ljepoticu.

"Nikad ne bih ostavio ženu poput Monice Belluci", "Vincent je tako glupo, Monica je prelijepa", "Zašto se uopće udala za njega, ne mogu vjerovati", "Kakav ste par bili", piše u komentarima.

Monica i Vincent u braku su bili od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju 14-godišnju kći Devu i 9-godišnjeg sina Leonieja.

Monica je danas u vezi s 26-godišnjim dečkom Nicolasom Lefebvreaom od 2017. godine.,  a Nicolas je od prošle godine u braku s manekenkom Tinom Kunakey koja je od njega mlađa 30 godina i s kojom je u travnju dobio kći Amazonie.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +8 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Celebrity Duboki dekolte i vjetar razotkrili grudi nekad neodoljive slatkice i pristojne djevojke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene