Glumac Momčilo Otašević, jedan od najpopularnijih i najomiljenijih glumaca gledatelja malih ekrana u Hrvatskoj, uskoro postaje otac i jedva čeka rođenje prvog djeteta.

Galerija


Crnogorski glumac Momčilo Otašević u braku je s hrvatskom glumicom Jelenom Perčin, a sretni par željno iščekuje skoro rođenje djevojčice.

Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook)
Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook)

Vezani članci Momčilo Otašević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Miljenik žena iskreno o najvažnijoj stvari koja mu se dogodila: "Doza ljubavi skoči na 16 tisuća okretaja" Ruby Rose (Foto: Instagram) Zvijezda hit serije o teškom životnom razdoblju: "Ostavila sam sve i spavala samo na madracu"

Jedan od trenutno najpopularnijih glumaca koji radi u Hrvatskoj, svima znan kao Ranko iz "Čiste ljubavi", odnedavno hrvatski zet, priznaje da slađe spava jer, kako kaže, ima veliki razlog za život.

"Željno iščekujem osmi mjesec ove godine i radujem se svemu što slijedi. Osjećaj je nevjerojatan", priznaje glumac kojeg uskoro očekuje ona najvažnija uloga u životu, uloga oca.

 

Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)
Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Momčilo je suprugu Jelenu upoznao na setu snimajući seriju "Zora dubrovačka", također u Hrvatskoj, a zaljubili su se na snimanju druge sezone serije "Kud puklo da puklo".

Par je braku od 1. svibnja ove godine, a ceremonija vjenčanja održana je u uskom krugu obitelji i prijatelja u Crnoj Gori.