Momčilo Otašević novi je gost zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Galerija


Kazališni i televizijski glumac Momčilo Otašević gost je najnovije epizode zabavnog serijala "Fakap".

Vezani članci Momčilo Otašević Franka koja je Ćorluku uhvatila u laži ili žustra svađa Momčila Otaševića sa suprugom Jelenom? Vi birate najveći fakap godine, a ovo je tek dio neugodnjaka s naše scene! Mia Kovačić, Ida Prester Pogledajte još jednom najveće fakape domaćih celebrityja, nekima od njih stvarno ne biste bili u koži!

S voditeljicama Mijom Kovačić i Idom Prester prisjetio se nekih svojih najvećih neugodnjaka, i poslovnih i privatnih, a doznali smo i da je na glasu kao netko tko stalno drugima priređuje spačke, no voli i kada njega zafrkavaju.

Tako se prisjetio jednog zamalo neugodnog iskustva s paparazzima u Crnoj Gori, a zapravo se radilo o podvali njegova kolege. Prepričao je i kako mu je propalo jedno romantično iznenađenje koje je htio prirediti tadašnjoj djevojci, a današnjoj supruzi, glumici Jeleni Perčin, no na kraju je sve ispalo dobro.

"Poslije toga se udala", kazao je Momčilo kroz smijeh, a zatim je priznao i čime najviše živcira suprugu.

"Jelena je uvijek bila nezadovoljna mojom vožnjom i živcira je što stalno nešto radim dok vozim", kazao je pa prepričao i jednu njihovu žustru svađu.

Prisjetio se i zgode iz kazališta s bivšom djevojkom i zaboravljenim tekstom te kolegom koji ga je, da mu pomogne, išamarao usred predstave.

Priredio je i spačku kolegama iz serije "Dar Mar" usred snimanja epizode, a kako su oni reagirali na to, te još više zanimljivosti, doznajte u najnovijoj epizodi zabavnog serijala "Fakap", koji možete gledati svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!