Zajedno glume u seriji ''Drugo ime ljubavi'', ali Ariju Rizvić, Momčila Otaševića te Slavka i Lovru Juragu možemo vidjeti i zajedno u predstavi Faustov Mefisto. Riječ je o predstavi koja vrvi zanimljivostima. Naime, zbog nje će Momčilo prvi put stati na daske zagrebačkog HNK-a, Ariju ćemo čuti kako pjeva, a u njoj su čak tri člana obitelji Juraga.

Galerija


Rijetko kada dobijemo priliku doći na ovakve probe neke predstave, no svoja su nam vrata širom otvorili glumci Faustova Mefista. Slaljenička je to predstava za 35 godina djelovanja glumca Slavka Jurage i djelo u kojem Slavko radi onako kako režira njegov sin Marko.

Vezani članci Slavko Sobin - 3 Jeste li već vidjeli ekskluzivne ispovijesti junaka hit-serije? Ozbiljne scene nekima su pravi izazov Arija Rizvić (Foto: Facebook) Nju zovu na spojeve, a za njega ispituju njegovog brata: Koliko ih je promijenilo pojavljivanje u hit-seriji?

''Jedan je od razloga što je to možda prva uloga koju je Marko, moj sin, redatelj ove predstave i glumac u njoj, gledao mene na sceni u HNK-u, kao glumca. Prvi put je odvojio glumca od tate'', govori Slavko. 

U ovoj zanimljivoj predstavi, uz Slavka i Marka, gledat ćemo još jednog člana obitelji Juraga - Lovru, koji je dio benda Faust.

Svoju praizvedbu Faustov Mefisto doživio je prije godinu dana, i bio je gotovo proročanski jer je kao brata i sestru već tada spojio Momčila Otaševića i Ariju Rizvić, koji su u istom odnosu i u seriji ''Drugo ime ljubavi''. Momčilu je ovo i prvi nastup na daskama zagrebačkog HNK-a.

''Dobro, nije prvi put. Gledao sam ženu nekoliko puta na sceni u HNK-u i kolege. Prvi put je da igram, to da'', kaže Momčilo. 

''Tako je slučajno ispalo da smo skupljajući rodbinu i prijatelje za ovu predstavu spojili Ariju i Momu kao brata i sestru. Nismo o tome puno pričali pa nisu znali, ali očito je to negdje u svemiru zapisano jer oni igraju brata i sestru'', govori Slavko. 

Svi glumci imaju po nekoliko uloga u predstavi. Ako netko zapne, u timu imaju svojeg jockera.

''Jesam, ja sam baš velika štreberica i vani i ovdje u projektu, tako da znam sve i pratim sve. Dobro je imati jednog takvog člana'', priča Arija. 

Otkrila je Arija još jedan svoj talent. Uz to što režira i glumi, ona jako dobro pjeva.

''Ja sam završila školu solo pjevanja dok sam još išla u srednju školu, nije mi to sad prvo pjevačko iskustvo, ali mi je predivno i voljela bih opet kasnije u nekim projektima zapjevati'', kaže.

Za sve pjesme u predstavi zaslužan je Nikša Kušelj. Iako Momu nećemo vidjeti kako pjeva, uskoro ćemo ga vidjeti u čak dva filma. Radi, kako bi se reklo, punom parom, pa možemo zaključiti da uspješno pobija stereotip kako su Crnogorci lijeni.

''Mene sad strah kad ulazim u Crnu Goru da mi ne uzmu pasoš koliko radim, ali zasad je sve OK. Nije bilo problema'', šali se. 

Što su pripremili, provjerite sami. Faustova Mefista možete pogledat 10. studenog u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda