Skroz iskreno

Momčilo nam je otkrio koja je jedina stvar zbog koje osjeća grižnju savjesti: "Teško se borim s tim, ali ide nekako"

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević (Foto: Hana Šmerek) Momčilo Otašević (Foto: Dnevnik.hr) Momčilo Otašević +0 Momčilo Otašević Galerija

Momčilo Otašević, zvijezda serije ''Drugo ime ljubavi'', nominiran je za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine pa smo tim povodom porazgovarali s njim.

Glumac Momčilo Otašević, kojeg trenutno gledamo kao Sašu u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", a pamtimo ga i iz hit-serije "Na granici", otkrio nam je zbog čega u posljednje vrijeme osjeća grižnju savjesti. 

Pogledaj i ovo Uzvanici Večernjakove ruže - 1 svečani događaj Pogledajte koji su poznati Hrvati prošetali crvenim tepihom Večernjakove ruže, odabrane su vrhunske toalete i outfiti!

Momčilo nam je otkrio i što mu znači nominacija za Večernjakovu ružu u kategoriji ''TV glumačko ostvarenje godine", a cijeli razgovor možete pogledati u našem videu. 

Osim njega, za Večernjakovu ružu nominirana je i mlada glumica Elizabeta Brodić, kojoj je uloga u najgledanijoj domaćoj seriji donijela nominaciju u kategoriji Novo lice godine.

Emisija ''Provjereno'' za Večernjakovu ružu nominirana je treći put, a reporterka "Provjerenog" Maja Medaković nominirana je za TV osobu godine.

Svečana dodjela Večernjakove ruže bit će održana 20. ožujka u Zagrebu, a za svoje favorite možete glasati SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2019 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2019 32).

Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

Kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista – Ekran glasati možete od 27. siječnja do 13. ožujka 2020. do 10 sati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene