Momčilo Otašević, zvijezda serije ''Drugo ime ljubavi'', nominiran je za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine pa smo tim povodom porazgovarali s njim.

Galerija


Glumac Momčilo Otašević, kojeg trenutno gledamo kao Sašu u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", a pamtimo ga i iz hit-serije "Na granici", otkrio nam je zbog čega u posljednje vrijeme osjeća grižnju savjesti. 

Vezani članci Momčilo Otašević Sve je raznježio: Miljenik žena i zvijezda domaćih serija priznaje bez čega ne može zamisliti svoj dan Ivana Paradžiković Nova TV ima 4 nominacije za Večernjakovu ružu: U jakoj konkurenciji su naši glumci, emisija i reporterka!

Momčilo nam je otkrio i što mu znači nominacija za Večernjakovu ružu u kategoriji ''TV glumačko ostvarenje godine", a cijeli razgovor možete pogledati u našem videu. 

Osim njega, za Večernjakovu ružu nominirana je i mlada glumica Elizabeta Brodić, kojoj je uloga u najgledanijoj domaćoj seriji donijela nominaciju u kategoriji Novo lice godine.

Emisija ''Provjereno'' za Večernjakovu ružu nominirana je treći put, a reporterka "Provjerenog" Maja Medaković nominirana je za TV osobu godine.

Svečana dodjela Večernjakove ruže bit će održana 20. ožujka u Zagrebu, a za svoje favorite možete glasati SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2019 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2019 32).

Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

Kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista – Ekran glasati možete od 27. siječnja do 13. ožujka 2020. do 10 sati.