Momčilo Otašević rijetko govori o privatnom životu, no ipak nam je otkrio neke detalje o kojima ne priča često.

Galerija


Momčilo Otašević već više godina radi na hrvatskim projektima. Uloga u seriji ''Na granici'' dala mu je još jedan angažman u Lijepoj Našoj pa bismo skoro mogli reći da je Momo postao hrvatski glumac unatoč tome što je Crnogorac.

Vezani članci Petar Grašo Ovako je Petar Grašo izgledao kad je bio u godinama svoje djevojke Hane, a pogledajte s kim je već tada tulumario Jelena Perčin i Momčilo Otašević - 5 Obitelj Perčin Otašević donedavno je bila razdvojena čak pet mjeseci, ali sad su opet na okupu: ''Odvojenost nikad nije ugodna stvar''

''Ja ću uvijek biti cetinski glumac. Bilo bi nekulturno da kažem da sam hrvatski glumac, i prema hrvatskim glumcima, ali i prema crnogorskim'', kazao je Otašević.

Brak s glumicom Jelenom Perčin funkcionira sjajno, a otkrio je Momo i tko je gazda u kući, odnosno jesu li kućanski poslovi podijeljeni.

Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)
Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)

''Ne bi se ja ženio da mislim da brak ne funkcionira. Ne znam jesmo li mi Crnogorci tradicionalniji od vas Hrvata kada je brak u pitanju. Ja potječem iz tradicionalne obitelji i ja to volim. Tako je i kod moje supruge. U braku se zna što je muška, a što ženska uloga. Ja ne smijem prići kuhinji, to Jelenino mjesto. Ja sam više za nabavku, za teške poslove'', priznaje Momčilo koji je nedavno postao otac ali mu nije problem uskladiti privatni i poslovni život.

''Snalazim se kao otac. Gdje ima ljudi ima i dogovora. Naspavan sam. Idem čak i do Crne Gore na predstave. Sve ja stignem'', iskren je glumac koji priznaje i kako se njegovoj supruzi sviđa njegova Crna Gora.

Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)
Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)

''Jeleni se sviđa u Crnoj Gori. Roditelji su presretni, ali nekako ne volim pričati o privatnom životu'', ipak je kratko prokomentirao Momčilo koji u seriji ''Na granici'' ima ulogu Kreše Butigana.

Krešo je po seoskim mjerilima pravi frajer. Šutljiv, odmjeren, nenametljiv, ali pojavom itekako prisutan. Ne govori puno, al kad kaže nešto, to ostaje seoska poslovica. Neustrašiv je, odličan je vozač i još bolji vatrogasac. Zbog svoje obiteljske situacije Krešo je mentalno puno stariji od svojih vršnjaka što ga čini zanimljivim i djevojkama. Iako Krešo sve svoje aktivnosti sa ženama drži izvan sela i nije se sklon hvaliti uspjesima, svi u selu znaju da mu ne fali „akcije“. Jedina žena s kojom se Krešo sav ušeprtlja je Petra i to ga užasno nervira.

Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)
Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr)

 

Ne propustite novu seriju ''Na granici'' večeras od 20 sati na Novoj TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju