obiteljski odmor

Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza"

Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 3 +0 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Galerija

Momčilo Otašević uživa s obitelji u ljetovanju u Privlaci u Zadarskoj županiji te je podijelio nekoliko fotografija na Instagramu.

Momčilo Otašević (31) rijetko dijeli fotografije sa svojom djecom, koju je dobio s devet godina starijom suprugom Jelenom Perčin, ali kada to učini, raznježi svoje obožavatelje. 

"Jesi me dobro namazala da ne izgorim? Da! Evo samo još malo da te smočim i to je to", napisao je glumac uz sliku s kćerkicom Mašom (2). Momčilova objava osvojila je simpatije njegovih pratiteljica. 

"Ljubav i princeza tatina", "Predivni tata i njegova predivna princeza", komentirale su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Otašević je otkrio i da s obitelji ljetuje u naselju Privlaka u Zadarskoj županiji te je podijelio fotografije na kojima leži na dasci u bazenu i skače u njega. 

Usto je na Instagram storyju objavio sliku sina Jakše, kojeg je s Jelenom dobio u studenom prošle godine. Snimio ga je kako sjedi u kolicima i pritom mu miče muhu s nožica. 

Inače, Otašević je u braku s Perčin od 2018., a upoznali su se na setu serije "Zora dubrovačka". Jelena je priznala da ju je osvojio čim je progovorio.

"To je taj njegov nevjerojatan karakter, toliko je pozitivan, nema u sebi agresije. Čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina toliko je zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", ispričala je svojedobno.

Jelena iza sebe ima brak s Kristijanom Babićem, koji je trajao od 2008. do 2011., i u njemu je dobila kćer Lotu (11).

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) +3 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Zanimljivosti Kćeri legendarnog glumca pravi su hit gdje god se pojave, pored njih čak ni njega nitko ne primjećuje!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica ozbiljna lica snimljena pred sudom u Zagrebu, prijeti joj visoka novčana kazna
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene