Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić imali su pune ruke posla na humanitarnom koncertu Želim život. Pozivi su stizali iz cijele Hrvatske.

Galerija


U utorak navečer svi su željeli biti dijelom humanitarnog koncerta ''Želim život'' u organizaciji Nove TV i Zaklade Ana Rukavina. Među poznatima koji su se javljali na telefonske pozive iz cijele Hrvatske bila su i zaštitna lica naše televizije, zvijezda serije ''Na granici'' Momčilo Otašević i član žirija u Supertalentu Janko Popović Volarić.

Vezani članci Uskoro stižu nove epizode serije Čista ljubav Čista ljubav uzbudljivija no ikad! Pred Tomom su opet crni dani! Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3 Janko Popović Volarić otvorio dušu: "Zateklo ga je sa svih strana, i njega i mene samog"

Momčilo je imao pune ruke posla s javljanjem na humanitarni telefon, ali stigao nam je reći da mu unatoč brojnim obavezama energije ne nedostaje.

"Kada je gledanost dobra, scenarij i ekipa, energije ne fali. Prije četiri mjeseca postao sam otac, tako da imam duplo više energije, uživam u životu", priznao je Momčilo, koji će Božić provesti s obitelji u Crnoj Gori, gdje se, kaže, neće miješati u pripremu božićnih delicija.

"Idemo kući do Crne Gore, tako da me nitko neće puštati u kuhinju, čistit ću snijeg, narezati malo slanine i to je to", izjavio je Momčilo.

Momčilu je društvo pravio i glumac Janko Popović Volarić, kojeg smo gledali i kao člana žirija showa Supertalent, koji će pamtiti po puno toga.

"Ima puno stvari, po troje luđaka s kojima sam u žiriju, po Adni, pobjedniku i, naravno, delfinu", otkrio je Janko koji će ovaj Božić provesti u društvu sina Davida.

"Puno vremena provodimo zajedno, on i radi nešto u kazalištu tako da ja sad uvijek nekako padnem u drugi plan. I Božić ćemo provesti zajedno, poštovat ćemo tradiciju zajedničkog kuhanja", rekao je Janko.

Koncert možete besplatno pogledati na novatv.hr.

Tko je sve bio i kako je bilo na koncertu, pogledajte OVDJE.

Čarli o Franki: "Nisam poslušao kako je pjevala, ali budući da je slušam svaki dan, neće mi zamjeriti"

Koncert za pamćenje: ''Pokazali smo da smo plemenita nacija, svađamo se nekad, ali ujedinimo se onda kad treba''

Poruka majke Ane Rukavine ganula je mnoge do suza: ''Ana je sve vidjela, hvala vam svima, od srca vam hvala!''