Ne voli previše pričati

Tijekom zadnjeg Bajaginog pojavljivanja u javnosti nije se dalo naslutiti da se u pozadini skriva privatni brodolom

Viktor Savić, Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić Viktor Savić, Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić Viktor Savić/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Savić, Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga - 1 Momčilo Bajagić Bajaga - 2 Momčilo Bajagić Bajaga - 2 Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +1 Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Momčilo Bajagić Bajaga posljednji put u javnosti djelovao je veselo te nije otkrivao da je došlo do kraja braka s njegovom dugogodišnjom suprugom Emilijom Bajagić.

Domaćim medijima odjeknula je vijest kako se poznati glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga razveo od supruge Emilije Bajagić. Par je odlučio okončati svoj brak nakon 33 godine, a razlog tome još nije poznat.

Pogledaj i ovo Viktor Savić, Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić ne zna se razlog Bajaga glavna vijest medija u regiji: I ovoj je priči došao kraj iako se činilo da je sve savršeno!

Blizak izvor za Objektiv je rekao da već neko vrijeme nije bilo iskrica.

''Jednostavno više nije moglo. On je vagao već nekoliko godina i shvatili su da je tako najbolje. Između njih već duže vrijeme nije bilo iskrica, već su zbog djece održavali skladan odnos'', rečeno je.

Posljednji put dok se Bajaga pojavio u javnosti, pjevač je bio vrlo sretan, a s novinarima je i podijelio vijesti o tome kako je postao djed.

''Postao sam deda. Imam lijepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao dejed, nego, jednostavno, izbjegavam da pričam o privatnom životu'', rekao je tada.

Njihova priča počela je na vrlo zanimljiv način – u autobusu.

''Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela izaći sa mnom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o'ladila, jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko mjeseci smo profurali'', ispričao je jednom pjevač.

Par se vjenčao 1989. godine te su odmah 1990. dobili sina Marka, a 1998. i kćerku Anđelu.

Bajaga je puno svojih pjesama posvetio svojoj supruzi.

''O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnijela, posebno tih prvih godina naše veze, koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na ljetovanje negdje gdje idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sjedili i gledali u nas'', ispričao je o teškoćama braka kad ste poznate osobe.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +22 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene