Za njih pandemije nema!

Dok je njihova zemlja u lockdownu, one su pobjegle u Dubai, a fotografije koje objavljuju posebna su priča

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maura Higgins na odmor je povela dečka Tommyja Furryja, a s njom je došla i prijateljica Molly-Mae Hague, koja je slavila 30. rođendan. Georgia Harrison nije imala puno razloga za veselje jer je procurila njezina snimka seksa.

Dok u njihovoj zemlji traje lockdown, britanske reality zvijezde pobjegle su u toplije krajeve, točnije u Dubai, gdje uživaju na plaži i u ispijanju koktela. 

Pogledaj i ovo showbuzz Na najdražem mjestu Govore joj da je nestvarna: Namjestila se u plićaku pa svoje draži podijelila s 5 milijuna pratitelja na Instagramu

Među njima su najbolje prijateljice Molly-Mae Hague (21) i Maura Higgins (30) koje su se zbližile u showu "Love Island". Maura je na odmor povela svog dečka Tommyja Furyja (21), s kojim je objavila nekoliko prisnih fotografija. Par se počastio luksuzom pa su odsjeli u hotelu The Burj Al Arab, u kojem plaćaju 1200 funti za noćenje. 

Njezina prijateljica Molly-Mae u Dubaiju je potvrdila vezu s Chrisom Taylorom (30), koji je također bio sudionik showa "Love Island". Podijelila je nekoliko fotografija s novim dečkom na Instagramu, a išli su i na dvostruke spojeve s Molly-Mae i Tommyjem. Usto je Maura proslavila 30. rođendan i najbolja prijateljica joj je poklonila torbicu brenda Christian Dior čija je cijena 2250  funti. 

Zvijezda realityja "Ex on the Beach" Georgia Harrison (26) unatoč tome što je dijelila fotografije s luksuznog odmora, nije baš uživala. Naime, procurila je snimka seksa nje i njezina bivšeg dečka Stephena Bearea na Whatsapp i Georgia je istaknula da on nije imao dopuštenje da ju snimi. Oglasio se i Stephen te rekao da ona laže. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia Harrison (@georgialouiseharrison)

Zvijezda showa "The Only Way iz Essex" Amber Turner (27) otišla je u Dubai na poslovni put, a našla je vremena za fotografiranje na plaži. Turner je u vezi s Danom Edgarom (30), koji je također s njom otputovao. 

I zvijezda "Geordie Shorea" Sophie Kasaei (31) prati trendove pa je došla u Dubai. Povela je i prijateljice Abbie Holborn i Marlie Lewis, a snimale su u hotelskom jacuzziju.  

Ferne McCann (30), koja je poznata po showu "The Only Way is Essex, povela je na odmor trogodišnju kćer Sunday (3). Zajedničke fotografije raznježile su njezine pratitelje, a s Ferne na odmoru su bile i prijateljice. 

Zvijezda showa "Love Island" i pjevačica Amber Davies (24) dane na plaži provodila je s novim dečkom Nickom Kyriacouom (28). Podijelili su nekoliko intimnih fotografija na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ɢᴀʙʙʏ ᴅᴀᴡɴ ᴀʟʟᴇɴ (@gabbydawnallen)

Atraktivne sestre blizanke Jessica i Eve Gale (20) već su tri tjedna u Dubaiju s prijateljicom Demi Jones (21). Priuštile su si boravak u luksuznom hotelu Burg Al Arab. Sestre su se pobrinule da ne zanemare obožavatelje pa su podijelile mnoštvo zajedničkih seksi slika. 

U Dubaiju su uživale i zvijezde showa "Love Island" Laura Anderson (29) i Gabby Allen (28), koja je bila s dečkom Brandonom Myersom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput posvetila objavu svojim posebnim partnerima, a nijedan nije muž: "Oba su savršena i moja!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +2 Neda Parmać - 1 Celebrity Indira nikad izazovnija: Ni prorezi iznad bokova nisu je spriječili da digne nogu na stol!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene