Sestre si pomažu

'Moj trbuh je mlohav, a grudi su mi obješene'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nove epizode, nove avanture! Tako je kod sestara Kardashian!

U novoj epizodi reality showa 'Kourtney and Kim Take Miami' sestre Kardashian odlučile su se osunčati i postići 'preplanuli' izgled u svega nekoliko minuta.

Pogledaj i ovo showbuzz Ružni Scottovi komentari Dečko joj poručio nakon trudnoće: 'Što prije izgubi kilograme'

U to vrijeme Kourtney je rodila svoje drugo dijete, te je bila na strogoj dijeti kako bi vratila staru liniju. Pozirala je za People magazin na čijom je naslovnici zasjala, no nije joj bilo lako skinuti se pred kamerama.

>> Khloe izgleda bolje nego ikada - obline u prvom planu!

'Moj trbuh je mlohav a grudi su mi obješene jer još imam mlijeka', negodovala je Kourtney kada se skinula u bikini. 'Ne znam zašto sam pristala na ovo snimanje. Nakon drugog djeteta definitivno je teže skinuti nakupljene kilograme. Frustrira me to jer prošlo je šest mjeseci od poroda i moja težina se ne mijenja', priznala je 33-godišnja reality zvijezda.

Kim je htjela oraspoložiti sestru, pa je pozvala osobu zaduženu za sunčanje kako bi im osigurala preplanuli izgled bez sunčanja kako bi izgledala vitkije. Kim je stala u kabinu i pokazala sestri kako treba stajati, a zatim je Kourtney ušla, odvažila se i skinula grudnjak kako joj ne bi ostali tragovi bikinija.

Samopuzdanje joj se definitivno popravilo, pa je bez problema pozirala pred kamerama. Kim će se uskoro naći u sličnoj situaciji. U trudnoći buja, pa pokušava svoju težinu držati pod kontrolom. Koliko pazi na težinu, tako pazi i na modu. Priznala je kako se boji da nosi loš ugled svom dečku Kanyeu Westu, pa neke savjete traži i od svojih sestara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene