'Moj seksualni život – bolje ne može, ali bi mi opseg prsnog koša mogao biti i bolji', pojasnila je pjevačica.


'Ovaj put neću plakati, obećajem', rekla je Neda Parmać predstavivši svoju novu pjesmu 'Bolje ne može', gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

>> Prepoznajete li Nedu iz 70-ih godina? Ima još!

Vezani članci Slika nije dostupna Novi početak! Majka joj je bila oslonac, otac joj je umro prije 21 godinu Slika nije dostupna POVRATAK U HRVATSKU Nudili joj pornografiju

Ovog puta, Neda je sa svojim producentom Branimirom Mihaljevićem napravila svoju najplesniju pjesmu. 'U plesnom sam studiju Escape i odlučila sam definitivno iskoristiti plesni potencijal pjesme. Pamtim korake dobro, ali najbitnije je kako ću ih izvesti', rekla je Neda.

Voditelj Dalibor Petko pripremio joj je kviz na temu naslova nove pjesme. 'Moj seksualni život – bolje ne može', ispalila je Neda kroz smijeh, kazavši da bi joj čvrstoća guze i opseg prsnog koša mogli biti i bolji.

Zato je zadovoljna zaručničkim prstenom i time kako joj se dečko ljubi, iako bi, kako kaže, mogla dobiti i više skupih darova i više cipela. Na pitanje hoće li prije svadba ili novi album, rekla je: 'Voljela bih da mi album izađe već sutra, ali znaš kako je. To se uvijek čeka par mjeseci, a najlakše se udati', rekla je Neda, ne želeći otkriti datum svadbe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook