Misteriozna smrt

Šuška se o uzrocima smrti mlade majke - Je li uzrok 'tekuća' dijeta?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Peaches Geldofa sinoć je pronađena mrtva u svojem stanu. Sada se pokušava saznati i točni uzorak njezine iznenadne smrti...

Majka dvoje djece, kći poznatog Boba Gedolfa, 'party girl' i supruga, sve je to bila 25-godišnja Peaches Gedolf. Najnoviji policijski izvještaji donose infomacije kako u stanu preminule Peaches Gedolf nisu pronađeni dokazi teških droga, nije bilo oproštajnog pisma ili vidljivih tragova ozljeda.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema misterija oko uzroka smrti Narkomanske šprice i heroin skrivala među slatkišima!

Nekoliko sati prije smrti objavila fotografiju s pokojnom majkom

Policija navodi kako je riječ o iznenadnoj i misterioznoj smrti, dok  je prema navodima mrtvozvornika riječ o prirodnoj smrti.

Ipak, nagađa se kako je Peaches bila pothranjena. Već je neko vrijeme provodila strogi prehrambeni režim. Baza njezine prehrane bili su povrtni i voćni sokovi. I sama je nedavno za OK! Magazin rekla: 'Ja sam na 'tekućoj' dijeti. Cijediš voće, a onda ga piješ tri puta dnevno. To je odvratno i traje otprilike mjesec dana'. Poznato je kako je kći poznatog glazbenika patila i od prehrambenog poremećaja anoreksije. Britanski mediji pišu kako ju je ta težnja prema mršavosti i koštala života. Na svojoj društvenoj mreži i sama Peaches nedavno je objavljivila: 'Ima dana kada se probudim i mislim - Ja sam tako debela'.

Za Daily Mail je progovorila i Cath Collins, glasnogovornica British Dietetic Association koja je upozoravala Peaches na opasnosti od takvog načina prehrane. 'Peaches je pod visokom razinom elektrolita što bi moglo dovesti do akutnog srčanog zastoja', tada je rekla.

Članovi obitelji i mnogi prijatelji šokirani i žalosni su iznenadnom smrću mlade Peaches. 'Izvan sebe smo. Ona je bila najluđa, najzabavnija i najpametnija od svih nas. Koje divno dijete. Kako je moguće da ju više nikada nećemo vidjeti? Kako ćemo to podnijeti?', rekao je njezin otac Bob Geldof.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene