e ovo je show!

Svjetske zvijezde bježale zbog oluje usred luksuzne revije, a manekeni mirno šetali i pod tučom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na modnu reviju poznatog dvojca u Veneciju su stigle brojne zvijezde, koje su kasnije bježale zbog pljuska koji je pao usred događaja.

Modni dvojac Dolce & Gabbana u Veneciji je proteklih nekoliko dana održao par modnih revija u samome centru grada, a vožnja gondolama te prisustvo mnogih slavnih lica obilježile su njihove revije. Ipak, nisu imali sreće s jednom revijom organiziranom na Trgu sv. Marka.

Pogledaj i ovo showbuzz Imate ih doma? Neven Ciganović bio glavna zvijezda revije Snježane Mehun, svi se čudili što to ima na nogama

Usred showa otvorilo se nebo nad Venecijom, a veliki pljusak smočio je skupe krpice koje su manekeni nosili, kao i brojne prisutne. Kourtney Kardashian, Emma Weymouth, Helen Mirren te Vin Diesel samo su neke od zvijezda koje su morale pronaći sklonište za vrijeme oluje, tijekom koje je počela padati i tuča.

Pjevačica Lily Allen na svom je Instagramu napisala kako se ne može prestati smijati dok gleda kako se svi moče pod pljuskom, no Jennifer Lopez nije bila njezina istomišljenica. Mnogi su primijetili kako je otišla s revije čim je kiša počela padati.

Dolce & Gabbana su i na svom Twitteru objavili fotografije neobične revije, a nisu ništa komentirali osim činjenice da je to bilo finale.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) +4 Adriana Lima (Foto: AFP) Celebrity Bivša srpska snaha pokazala novog dečka, svi se pitaju tko je misteriozni muškarac koji je osvojio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene