Potrebno više no ikad!

Veliki modni dizajneri doniraju milijune dolara za pomoć u borbi protiv koronavirusa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ralph Lauren, Donatella Versace, Miuccia Prada samo su neka od velikih modnih imena koja su odlučila donirati sredstva za borbu protiv koronavirusa.

Ralph Lauren je najnovije veliko modno ime koje se pridružilo donacijama za borbu protiv koronavirusa. 80-godišnji dizajner je donirao čak 10 milijuna dolara fondu za suzbijanje virusa koji je u samoizolaciju stavio čitav svijet.

Pogledaj i ovo Donatella Versace Sve je uništila Više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila, a na njoj su prepoznatljive ostale tek dvije stvari

"Sada je više nego ikada potrebno da pomognemo jedni drugima i to mora postati naša misija. Dok se suočavamo s izazovima na globalnoj razini, nadamo se da ćemo nastaviti s optimizmom i zajedništvom koje je naša kuća oduvijek promovirala u svijetu", stoji u službenoj izjavi na stranici Ralpha Laurena.

Brend je najavio i kako će pomoći sa zaštitnom opremom potrebnom zdravstvenom osoblju, a trenutačno rade na prikupljanju materijala. Jednaki posao radi i Armani grupa, a objavili su kako će donirati i 1,25 milijuna cura talijanskim bolnicama i civilnoj zaštiti.

Gucci je donirao dva milijuna eura za suzbijanje koronavirusa, a Donatella Versace i njezina kćer Allegra donirale su 222.000 dolara talijanskim vlastima.

Čelnici Prade, Miuccia Prada i Patrizio Bertelli donirali su čest jedinica intenzivne njege za tri bolnice u Milanu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Instagram) +0 Mariah Carey (Foto: Getty Images) Zanimljivosti I s 50 godina najradije nosi haljine koje pucaju po šavovima, a ne odvaja se od 14 godina mlađeg dečka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene